vineri, 29 martie, 2024

Cum isi rasfata Stefan Banica Jr sotia insarcinata! Lavinia Pirva este tratata ca o regina

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Pirva are pofte de gravida! Zilele trecute, cantareata se pare ca a avut pofta de mancare libaneza, asa ca si-a luat o prietena si a plecat la un restaurant libanez din Bucuresti. Vedeta nu a plecat pana nu a primit instructajul din partea sotului sau, Stefan Banica, dupa cum se poate vedea si in imaginile surprinse de fotografii Click.ro.

Acesta probabil i-a spus sa mearga incet si sa aiba grija, deoarece este gravida! In cinci luni chiar! Cu toate acestea, Lavinia Pirva se straduieste din toate puterile sa ascunda cat mai bine sarcina. Se imbraca numai in haine foarte largi pentru a-si ascun de sarcina de ochii lumii.

Cantareata Lavinia Pirva continua sa-si ascunda sarcina de ochii lumii

Stefan Banica, in varsta de 51 de ani, va fi tatic pentru a treia oara si, chiar daca are experienta, emotiile venirii pe lume a bebelusului raman aceleasi. Asta cu atat mai mult cu cat el si sotia lui s-au chinuit ani intregi sa devina parinti. Banica Jr a declarat, recent, intr-un interviu pentru Antena Stars, ca se simte linistit si implinit, alaturi de Lavinia Parva, cu care si-a oficializat relatia in 2017, dupa o poveste de dragoste de patru ani. Cei doi au ales sa se casatoreasca departe de casa, in Bulgaria! Evenimentul a fost ascuns chiar si invitatilor. Stefan Banica si-a invitat prietenii si rudele in Bulgaria pentru a-si sarbatori ziua de nastere. Cel putin asta au stiut invitatii, care s-au trezit la o nunta in Bulgaria, cea a lui Stefan Banica si a Laviniei Pirva. Petrecerea a avut loc intr-un hotel din statiunea Balcic, iar lumea s-a distrat pe cinste.

Stefan Banica a avut in trecut relatii amoroase cu mai multe vedete. Acesta s-a iubit cu jurnalista Cristina Topescu, cu Mihaela Radulescu si cu Andreea Marin, cu care are si o fetita, Violeta, care a implinit in luna decembrie varsta de 11 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img