marți, 16 aprilie, 2024

Cum le-a raspuns Sanziana Buruiana celor care au criticat-o ca isi alapteaza inca fetita la 3 ani

Distribuie:

Publicat:

Sanziana Buruiana a marturisit recent ca inca isi alapteaza fiica, iar declaratia ei a fost comentata de prietenii ei din mediul virtual.

Vedeta le-a explicat acestora de ce face in continuare acest lucru.

„Este destul de greu sa ma desprind de ea si ea de mine. Si ne-am format o legatura prin alaptat, iar mamele care nu alapteaza nu stiu acest lucru.

Nu credeam ca exista legatura asta. E foarte emotionant sa il vezi pe micut cum se uita la tine si adoarme la san. A mea deja e maricica, a implinit 3 ani, inca mai cere.

Am incercat sa o pacalesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lasat inima sa nu-i dau. Am observat ca laptele inca mai este consistent…

Este deja domnisoara, stiu ca deja s-au facut trei ani, dar nu pot sa nu o alaptez”, a declarat Sanziana Buruiana in urma cu cateva zile. Dupa ce a facut aceste declaratii, in mediul online parerile au fost impartite.

„Ar fi cazul sa incheie cu alaptatul ala. Nu mai e lapte bun. Ai depasit cu mult termenul de alaptare. Iiu ajungea chiar si pana la doi ani, dar la trei ani este deja o razgaiala. pe ce lume traiesti? Sanziana, ai mai auzit pe cineva sa alapteze pana la varsta asta?

O prostesti de tot’, „daca nu o alapteaza inseamna ca nu e o mama buna. daca o alapteaza nu e bine ca laptele nu mai e consistent, ca vezi doamne copilul a depasit o varsta.

Gura lumii nici pamantul nu o astupa”, „Doar mama poate decide cat timp poate sa alapteze copilul”, „Sunt sigura ca nu va fi alaptata toata viata”,

„Nu stii ca anticorpii se transmit doar in primele luni de viata ale bebelusului, cand acesta nu are sistemul imunitar dezvoltat?”, „Mi se pare ca exagereaza cu alaptatul pana la 3-4 ani’, „E mult, dar fiecare face ce vrea”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor dupa ce Sanziana Buruiana a marturisit ca inca isi alapteaza fiica.

„Va multumesc pentru aprecieri. Imi doresc sa intru in Cartea Recordurilor. Glumesc. Pentru sanatatea ei o alaptez si pana la majorat daca e nevoie, fara niciun compex estetic. Ea e pe primul loc. Fiecare alege sa-si iubeasca mai mult copilul sau corpul. In viata e vorba de alegeri”, a venit replica Sanzianei Buruiana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img