News Flash:

Cum ne omoara grasimile: incet, dar sigur

22 Septembrie 2015
1008 Vizualizari | 1 Comentarii
Noi cercetari sugereaza ca interzicerea grasimilor din alimentele procesate ar putea salva mii de vieti in Marea Britanie in fiecare an.

Expertii au publicat un articol in revista British Medical Journal (BMJ) in care sustin ca circa 7.200 de decese de boli de inima ar putea fi prevenite in Anglia in urmatorii cinci ani, in cazul in care grasimile artificiale ar fi interzise. Insa alti experti pun sub semnul intrebarii aceasta cifra, mentioneaza evz.ro, care citeaza huffingtonpost.co.uk.

In momentul de fata, nu exista nici o obligatie legala de eliminare a grasimilor „trans” din alimente. Unii producatori au promis ca vor depune eforturi pentru eliminarea grasimilor „trans” printr-un acord cu guvernul. De asemenea, exista cerinte legale pentru fabricantii de produse alimentare de etichetare a grasimilor „trans”. Consumatorii sunt sfatuiti sa verifice listele de ingrediente pentru grasimile hidrogenate sau uleiurile vegetale hidrogenate.

Expertii din spatele studiului, inclusiv cei de la Oxford University si de la departamentul de sanatate publica de la Liverpool University au declarat ca angajamentele voluntare din partea industriei producatoare nu au mers suficient de departe si este timpul pentru „masuri decisive”.

Ei sustin ca o interzicere totala a acizilor grasi „trans” din produsele alimentare prelucrate ar putea preveni sau amana circa 7.200 de decese cauzate de boli coronariene intre anii 2015-2020. Politicile de a imbunatatire a etichetarii sau pur si simplu eliminarea acizilor grasi „trans” de la restaurante si fast-food-uri ar putea reduce cu 1.800 pana la 3.500 numarul deceselor cauzate de boala coronariana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3542
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023833 (s)