miercuri, 17 aprilie, 2024

Cum poti fi mai bun la pat? Stiinta te ajuta cu cateva sfaturi!

Distribuie:

Publicat:

Exista o sumedenie de studii care acopera subiectul erotismului. Desi nu se vorbeste despre sex in mod deschis, acesta reprezinta a parte importanta a naturii umane. Din fericire, se studiaza din ce in ce mai mult, subiectul fiind abordat din toate unghiurile posibile. Unele dintre acestea aduc si aplicatii imediate si practice, adica modul in care iti poti imbunatati performantele sexuale.

Astfel, Top Buzz vine cu cateva sfaturi, asa cum au rezultat acestea din cercetarile stiintifice. Primul sfat este ca nu trebuie sa bei prea mult daca ai in plan ceva actiune. Conform unui studiu efectuat de Universitatea din New York, consumul de alcool nu este ceva intelept pentru ca amorteste simturile, fiind dificil sa te bucuri de activitate, noteaza descopera.ro.

Conform cercetatorului Justin Lehmiller, si tigarile afecteaza performanta. Alte studii efectuate in Israel arata ca daca iti faci partenerul sa se simta special, vei avea o viata sexuala mai bogata. Este si logic, intrucat afectiunea este un element central in orice cuplu. Afectiunea este legata de atentie, de aceea este importanta comunicarea frecventa cu partenerul. In ultima instanta, toate aceste aspecte vor consolida relatia, astfel, vei cunoaste nevoile partenerului tau.

A fi o persoana generoasa este in general o calitate. Dar atunci cand vine vorba de performantele in pat, generozitatea este esentiala. Studiile au aratat ca oamenii prefera persoane care nu sunt egoiste, astfel, aceasta trasatura se poate reflecta si in viata intima.

„Giugiuleala” din pat este si ea la fel de importanta. Chiar si statul in pat impreuna cu partenerul poate ajuta semnificativ. Alt sfat pentru a deveni mai bun(a) la pat este sa iei notite. La propriu. Poate parea bizar si inutil, dar conform cercetatoarei Emily Nagoski, poate ajuta enorm. Astfel, tii minte mai usor experientele placute din trecut. De asemenea, conform altui savant, cuplurile care discuta deschis despre activitatea lor din pat isi pot imbunatati mai usor viata sexuala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img