miercuri, 27 martie, 2024

Cum poti slabi 10 kilograme intr-o luna apeland la ceaiul verde

Distribuie:

Publicat:

Dieta cu ceai verde sau cum sa scapi de 10 kilograme intr-o luna – Dieta cu ceai verde trebuie urmata 30 de zile si asigura pierderea a aproximativ 10 kilograme. In esenta trebuie sa bei un litru de ceai verde pe zi.

In timpul zilei, poti manca carne de pasare, peste, produse lactate, legume si fructe. Grasimile trebuie evitate, dar si produsele de patiserie, dulciurile si alcoolul.

De preferat ca alimentele sa le consumati crude sau fierte, in niciun caz prajite, iar aportul de sare trebuie redus la minim. Alaturi de litrul de ceai verde, trebuie sa consumati si apa plata. In total trebuie sa beti minim 2 litri de lichid pe zi.

Se spune ca ceaiul verde isi pierde din farmec daca nu este savurat singurel. Nu trebuie sa-l combinam cu mancarea si ar fi indicat sa bem ceaiul cu o jumatate de ora inainte sau dupa mese. Vara e cel mai propice anotimp de urmat aceasta dieta fiindca ne putem bucura de ceaiul verde rece si revigorant, iar legumele si fructele sunt la dispozitia oricui. Sa nu uitam ca ceaiul verde contine cantitati inseminate de cafeina, de aceea se recomanda consultarea medicului inainte de urmarea oricarei diete.

Pentru inceput, trebuie sa iti obisnuiesti corpul cu ceaiul, de aceea nu este indicat sa consumi multe cani de ceai verde de la inceput. Poti incepe cu o cana pe zi, dimineata, apoi sa mai adaugi o cana si la pranz sau pana la ora mesei, la serviciu. Asadar, ca sa poti bea ceai verde mai des, este important sa ai si la birou pliculete cu ceai, o cana care poate fi pusa in cuptorul cu microunde si eventual un infuzor.

Trebuie sa ajungi la cinci sau sase cani de ceai verde pe zi, fara zahar. Atentie, insa: daca ai probleme cu somnul, nu bea ceai verde inainte de culcare. Îl poti inlocui cu un ceai rooibos (rosu, din plante) sau poti cauta unul verde decofeinizat.

Cel mai usor mod de a tine o dieta este sa-ti faci o rutina. Asadar, obisnuieste-te sa bei ceai in fiecare zi si vei vedea ca in numai o saptamana ii vei simti lipsa daca nu il mai bei.

Un alt lucru folositor in dieta cu ceai verde este sa bei o cana de ceai verde chiar inainte de masa. Astfel, nu te vei mai pune pe mancat cu stomacul gol si te vei satura mai repede. Mai putine calorii mancate inseamna slabire rapida.

Asa cum si tu te plictisesti facand zilnic acelasi lucru, si papilele tale gustative se plictisesc daca le dai zilnic acelasi tip de ceai. Mai incearca si alte tipuri – de exemplu ceaiul verde cu iasomie sau cel verde cu menta sunt delicioase – insa le poti face si tu mici schimbari: adauga putina lamaie sau portocala, adauga menta sau mar – orice idee ai, merita incercata!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img