vineri, 26 aprilie, 2024

Cum poti slabi fara dieta

Distribuie:

Publicat:

Cateva schimbari de rutina pot face adevarate minuni cu silueta ta, chiar daca nu tii o dieta stricta. E cunoscut faptul ca acele diete care promit rezultate spectaculoase rapid sunt daunatoare sanatatii si nici nu pot fi tinute o perioada lunga de timp. in plus, in cazul multora, apare si efectul de yo-yo.

Cea mai buna metoda de a slabi si a va mentine greutatea este de slabi treptat. Specialistii sustin ca poti face acest lucru fara fi nevoie de un regim, doar prin cateva schimbari in viata de zi cu zi.

Trucurile care te ajuta sa slabesti acasa

Controlati spatiul din jur. Controlarea spatiului din jur, de la dotarea bucatariei cu alimente sanatoase pana la alegrea restaurantului potrivit, reprezinta o medota buna de a scadea consumul de calorii.

Nu mai intrati in bucatarie seara. Stabiliti o ora incepand cu care sa nu mai mancati; astfel veti evita "gustarile" din timpul serii. Beti o cana cu ceai, mancati o bomboana sau un iaurt daca aveti pofta de ceva dulce dupa masa. Apoi spalati-va pe dinti pentru a nu fi tentati sa mai mancati si altceva.

Cantareste-te o singura data pe saptamana. in felul acesta o sa vezi rezultate si te vei mentine mobilizat in a respecta cura de slabire.

Faceti mai multa miscare. Pe parcursul zilei faceti tot ce puteti pentru a fi mai activi: dati cu matura in casa, stergeti praful mai des, urcati si coborati pe scari etc.

Exercitiile fizice sunt una dintre cele mai bune modalitati de a te mentine in forma si sa ai o greutate corporala constanta. in timp ce alimentele joaca un rol major, antrenamentul fizic completeaza dieta.

Practicandu-le in mod regulat, vei preveni efectele sedentarismului, activand metabolism pentru a ajunge la greutatea pe care ti-o doresti. Eficiente sunt si cateva minute pe zi. Vei obtine beneficii atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea mintala.

Problema este ca multi oamni cred ca antrenamentul fizic se face doar in sala de sport, si pentru ca timpul este limitat, ei raman inactivi. Lasand la o parte aceasta scuza, exista totusi multe exercitii simple si eficiente pe care le poti face acasa fara a fi nevoie de un expert langa tine. 

impachetarile preparate acasa sunt o alta metoda care te ajuta sa dai jos kilogramele in plus. Nu trebuie sa te duci la salon pentru a beneficia de tratamente de ingrijire, ci ti le poti pregati chiar singura, acasa. Aceste impachetari sunt recomandate pentru cei care vor sa slabeasca sau care vor sa aiba o piele mai fina si cu cat mai putine imperfectiuni.

inainte de impachetare este important sa cureti pielea si sa stimulezi circulatia sangelui,iar cea mai buna metoda este masajul cu zat de cafea timp de 5-6 minute.

Exista impachetari care te ajuta sa reduci centimetri din talie, precum este cea cu argila si ceai verde (vezi aici ce contine si cum se prepara) sau impachetarile care te scapa de celulita, facute din cafea sau cacao si ulei de masline. Citeste mai mult despre tratamentele anti-celulita pe care le poti face acasa. 

D.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img