joi, 28 martie, 2024

Cum revigorezi un ten uscat si devitalizat?

Distribuie:

Publicat:

Vara aceasta a fost mai altfel. Mai torida, mai agitate, mai fierbinte. Concluzia? Tenul tau a fost mai agresat de razele ultraviolete. Pentru ca, asa e vara. Un anotimp solicitant pentru piele.

Acum, insa, este momentul perfect pentru a reinnoi, regenera si reimprospata pielea, dar, mai ales, pentru a indeparta agresiunile lasate de soare. Cum? Te-ai ales si cu pistrui si cu pete maronii? Stralucirea tenului nu mai e la inaltime?  Nu disperta! Nu este inca totul pierdut! Poti ameliora consecintele nefaste ale soarelui. Iata detalii de la Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania. Ai cativa pasi de urmat pentru ca tenul tau sa fie din nou luminous.

Exfolierea

Daca vrei sa scapi de celulele moarte si sa grabesti regenerarea celulara, atunci mizeaza pe un peeling usor. Frecventa? O data pe saptamana. Asta daca vrei, desigur, un ten frumos si sanatos. Opteaza pentru exfoliantii gentili.

Tips – cel mai indicat este sa apelezi la sfaturile unui specialist in vederea alegerii produsului potrivit.

Recomandarea noastra? Exfoliantul facial pentru regenerare din gama Nuy de la Naturys. Un produs certificat Bio. Acesta este perfect pentru o exfoliere blanda acasa. Particulele abrazive de Caisa Kernel garanteaza o exfoliere mecanica in timp ce Gluconolactona si Papaya au actiune enzimatica in profunzime, oxigenand tegumentul si imbunatatind elasticitatea pielii.

Hidratarea

Accelereaza-ti rutina! In sezon rece, pielea are nevoie mai multa de vitamine si de ingrijire mai intense. Si ziua si noaptea. Apeleaza la produse demachiante sub forma de lapte demachiant. Apoi,  pe post de produs de ingrijire, specialistul Naturys Romania iti recomanda creme cu un grad ridicat de hidratare si nutritive. Acestea trebuie aplicate de 2 ori pe zi (dimineata si seara, inainte de culcare).  

Ingrijirea de noapte

Daca vara nu simti nevoia unei crème de noapte, acum e timpul sa o folosesti pentru a repara pielea.  Pe langa consumul sporit de apa, este momentul perfect sa investiti intr-o crema de noapte, chiar daca nu o folositi in mod normal. Aceasta stimuleaza si protejeaza mecanismele anti-imbatranire ale pielii, hidrateaza si aduce nutritie pielii pentru o restabilire a nivelului hidrolipidic. Produsul perfect pentru o hidratare in profunzime este Crema-Concentrat Vitaminic din gama Nuy de la Naturys cu Vitamina E, Suc de Acerola si Vitamina C. Formula stimuleaza productia de colagen care este fundamental pentru a obtine efecte imediate de intinerire si tonus.

Fructe, sucuri de legume, nuci si multa apa.

Chiar daca nu mai este la fel de cald ca in timpul verii, organismul are nevoie de acest lichid pretios tot timpul anului, pentru a asigura buna functionare a proceselor interne.

Aplicarea de masti faciale

Cel putin o data pe saptamana, apeleaza la efectul proaspat oferit de o masca faciala. Pielea trebuie ajutata in aceasta perioada prin aplicarea unei masti faciale. Poti miza fie pe o masca de fata naturala, pe care o poti prepara cu ce ai prin bucatarie, fie la una recomandata de catre un profesionist. Un exemplu in acest sens? Masca hidratanta cu efect mat din gama Nuy de la Naturys. Produsul are la baza Extracte de Musetel, Hibiscus si Gardenie Albastra. Acestea sunt ingrediente active de regenerare, hranire si calmare care redau fermitatea si tonusul pielii. La cateva minute de la aplicare, pielea isi recapata hidratarea corespunzatoare si are un aspect mai luminos. Pentru o eficienta optima, lasa sa actioneze 7-10 minute.

Protectie

Atentie la soare! Chiar daca sezonul estival a trecut, pielea are nevoie  in continuare de protectie UV. Daca toata vara, ai folosit o crema de fata cu SPF, atunci pastreaza acest produs de protectie si pentru toamna. Razele, desi mai blande, tot ne ating pielea prin nori, sticla, haine, deci este obligatoriu sa purtam o crema cu protectie.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img