News Flash:

Cum sa-ti faci cel mai bun tiramisu?

7 Noiembrie 2014
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Ce-ai zice ca data viitoare cand vei servi un tiramisu, ai putea sa-l apreciezi ca un adevarat cunoscator? Desertul italian este un exemplu perfect pentru cat de important este echilibrul in bucatarie, iar ca sa-l recunosti pe cel mai bun, exista cateva secrete menite sa te ajute.

Iata cum recunosti un tiramisu cu adevarat bun:

1. Sa contina Mascarpone de calitate, produs in Italia. De fapt, popularitatea acestui desert a facut ca aceasta branza-crema vedeta in toata lumea.
2. Baza sa fie facuta din piscoturi, nu din altceva. Este crucial ca acestia sa nu fie prea uzi, pentru ca se descompun si distrug tiramisu. Piscoturile trebuie sa creeze o armonie cu celelalte ingrediente.
3. Sa nu aiba prea mult zahar. In caz contrar, gustul dulce il va acoperi pe cel al cafelei.
4. Timpul este foarte important. Un tiramisu bun trebuie sa stea mai intai la frigider cateva ore pentru un gust perfect.

Desi in jurul originii acestui desert delicios s-au creat numeroase legende si inca nu s-a stabilit cu exactitate cine l-a inventat, reteta este respectata in toate regiunile Italiei.

sursa: foodstory

tiramisu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 36 queries | Mysql time :0.031110 (s)