vineri, 29 martie, 2024

Cum scapi de 3 kilograme in 3 zile fara sa depui efort

Distribuie:

Publicat:

Testata de celebritati precum Courtney Cox si cateva top modele Victoria's Secret, dieta pe baza de iaurt ajuta la eliminarea a pana la trei kilograme in doar trei zile. Inainte de a incepe acest regim alimentar, tine cont de faptul ca este restrictiv si ca nu trebuie tinut pe termen lung intrucat poate cauza probleme de sanatate! Dieta cu iaurt este excelenta pentru persoanele care consuma cu placere produse lactate si ajuta la pierderea de grasime pastrand totusi masa musculara. Vedeta acestei diete este, desigur, iaurtul dietetic, insa in afara de el mai pot fi consumate si peste sau carne slaba la gratar. Iata un plan alimentar pe trei zile care se potriveste perfect cu regulile dietei cu iaurt:

Ziua 1

Dimineata: Un iaurt degresat natur cu o mana de fructe naturale combinat cu cereale

Pranz: Orez fiert cu legume. In afara de sare si piper, nu sunt recomandate alte condimente. La desert, un iaurt degresat cu o  mana de fructe naturale

Cina: Salata dietetica din morcovi cu puti ulei, sare, piper si otet. Un iaurt degresat

Ziua 2

Dimineata: O salata de castraveti cu iaurt degresat

Pranz: O portie de carne de curcan la gratar cu garnitura de legume la aburi

Cina: Un iaurt degresat cu o mana de fructe de padure

Ziua 3

Dimineata: Un iaurt degresat cu mar si scortisoara

Pranz: File de peste cu salata de castraveti cu iaurt si mustar

Cina: O portie de 200g de paste cu ardei gras, ou fiert si iaurt

Nutritionistul Michael Zemel a explicat cum actioneaza iaurtul in topirea kilogramelor suplimentare: "grasimea corporala produce cortizol, hormon care accentueaza senzatia de foame si poftele. Cand consumam iaurt, calciul din acesta transmite un semnal catre celule pentru a elimina cortizol si astfel aminoacizii produsi ajuta la arderea grasimilor, contribuind la scaderea in greutate".

sursa: perfecte.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img