joi, 25 aprilie, 2024

Cum scapi de un rechin? Il BATI!? Un medic s-a salvat din coltii unui rechin dupa ce l-a batut

Distribuie:

Publicat:

Un medic britanic in varsta de 25 de ani a scapat cu viata, dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surf in Australia. Dotat genetic cu calm englezesc, el s-a apucat sa-i care pumni rechinului in fata, salvandu-si astfel viata, relateaza The Telegraph. Charlie Fry s-a mutat in Australia in urma cu doua luni. din dragoste pentru valuri si surf. In timp ce se afla cu placa pe apa, tanarul spune ca a auzit un zgomot puternic si a crezut ca un amic ii facea o farsa. Dar cand s-a intors, a vazut capul unui rechin care iesea din apa, cu gura deschisa…

”L-am pocnit imediat ce m-a muscat, m-am urcat pe placa si am tipat la prietenii mei, care erau mai aproape de mal. Am prins un val si am reusit sa scap. A fost la limita”, povesteste medicul.

Britanicul s-a ales cu cateva zgarieturi si o muscatura si a fost dus la spital de prietenii sai. Un elicopter de salvare a reusit apoi sa gaseasca rechinul periculos de aproape de plaja, iar autoritatile au anuntat ca vor tine sub supraveghere atenta persoanele care intra in apa. Tanarul a declarat ca a invatat aceasta tehnica de aparare impotriva rechinilor dintr-un clip pe Youtube, in care Mick Fanning, un surfer celebru, a reusit sa scape dintr-un atac prin aceeasi metoda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img