vineri, 19 aprilie, 2024

Cum se bea cafeaua verde pentru a slabi

Distribuie:

Publicat:

Acidul clorogenic care se regaseste in cafeaua verde este ingredientul care face minuni pentru silueta, avand capacitatea de a stimula metabolismul si arderea grasimilor, in special din zona abdominala si de pe coapse. 

Pe langa efectul pe care-l are asupra greutatii corporale, cafeaua verde combinata cu ghimbir ajuta si la detoxifierea organismului, combate depresia, taie pofta de mancare si creste nivelul de energie. 

Poti sa consumi suplimente cu extract de cafea verde sau poti sa alegi boabele de cafea verde pe care sa le rasnesti acasa si sa-ti prepari cafeaua.

Ai nevoie de:

– 85 de grame de cafea verde boabe, macinata;

– 350 de mililitri de apa 

Se lasa la fiert timp de 15 minute la foc mediu. Se lasa la infuzat timp de o ora, dupa care se strecoara si se poate consuma ca atare.

O alta varianta pentru a prepara cafeaua verde este prin combinarea ei cu ghimbirul, care este recunoscut pentru faptul ca accelereaza arderea grasimilor. 

Ca sa faci cafea verde cu ghinbir ai nevoie de: 2-3 lingurite cu cafea verde macinata, un varf de lingurita cu pudra de ghimbir si o cana cu apa fierbinte. Se lasa la infuzat timp de 2-3 minute, inainte de a fi consumata. 

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img