vineri, 29 martie, 2024

Cum se certau Ioana Ginghina si Alex Papadopol. Actrita a recunoscut astazi totul: “Cand i-am spus ca ma doare, el m-a …”. Nicio femeie nu merita asa ceva

Distribuie:

Publicat:

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au incheiat mariajul! Problemele de cuplu incepusera in vara lui 2018, iar cei doi nu au reusit sa le rezolve. Ioana a povestit cat de amuzant i se parea sa se certe cu fostul sot.

Cei doi se certau seara, pe terasa casei lor, in soapta, pentru ca nu cumva Ruxi, fiica lor, sau vecinii sa ii auda. Nimeni nu a suspectat problemele lor, asta pana cand a venit iarna, scrie VIVA!

In iarna, certurile dintre cei doi soti au continuat. De data aceasta, fiica lor a inceput sa ii auda si sa ii intrerupa. Asa ca, dupa sarbatorile de iarna, cei doi actori au decis sa locuiasca separat. Dupa ce Ruxi a terminat anul scolar, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au divortat la notar.

”Cand am spus ca ma doare si pe mine, au inceput certurile. Tot eu, la un moment dat, am ales sa depun actele pentru ca nu mai puteam din cauza Ruxandrei. E mare, nu mai puteam sa o mint, ea vedea… Cred ca, daca ar fi sa fac un film despre aceasta perioada, ar iesi comedie.

Pentru ca noi ne certam pe terasa, seara, dupa ce se culca Ruxi, in soapta, sa nu ne auda vecinii. Deci la noi era totul pe susoteala. Nu exitau tipete, scandaluri, chestii, pentru ca nu aveam cum… Dar, la un moment dat, a trecut si vara, a venit iarna si era din ce in ce mai greu de controlat.

Asa a inceput sa se mai auda si Ruxi se trezea, venea si ne spunea ‘Iar va certati?’ Ea simtea, ma simtea si ma vedea pe mine plangand. Aveam zile cand… In perioada aia am fost mult mai singura. Asa se intampla, ne certam si unul se desprinde de tot ce inseamna casa si copil, iar altul trage mai tare.

Incerci sa faci totul singura, eram 24 din 24 cu Ruxi. Veneam miercurea la birou, de la psiholog, si incepeam sa plang. Si ma vedea. Ii spuneam, in mare parte, adevarul. Ii spuneam ca m-a rascolit psihologul. Ruxi e mare, face 11 ani, nu mai poti sa o pacalesti”, a marturisit Ioana Ginghina, intr-un interviu pentru VIVA!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img