joi, 25 aprilie, 2024

Cum se consuma varza rosie ca sa slabesti

Distribuie:

Publicat:

Pentru a beneficia de toti nutrientiivarza trebuie sa se consume cel mai mult sub forma de salate si suc, dar si sub forma de supe. Secretul sta in prospetime, astfel ca trebuie sa fie gatita cat mai putin. Varza rosie nu trebuie combinata cu alimente grase si prajite. Exista destule alimente sanatoase cu care o puteti combina. 

Iata cam ce ar trebui sa mananci zilnic timp de o saptamana:
Ziua 1 – supa de varza rosie la discretie, consuma orice fructe, cu exceptia bananelor
Ziua 2 – supa de varza rosie cat incape, legume crude sau fierte; mai poti consuma si un cartof mare la cuptor cu putin unt
Ziua 3 – nu ai voie cartofi si banane, dar poti consuma ce vrei tu numai sa fie din varza rosie, iar in rest poti consuma ce legume si fructe doresti
Ziua 4 – supa de varza si 8 pahare de lapte degresat pe tot parcursul zilei, dar si banane
Ziua 5 – 500 grame de carne de vita, pui sau peste, fiarta, la cuptor sau gratar, 1 salata din 6 rosii si varza rosie cruda, supa de varza rosie
Ziua 6 – se repeta meniul din ziua precedenta si incearca sa consumi si multe lichide, respectiv apa cu lamaie, sucuri naturale din fructe si mai ales suc din varza rosie
Ziua 7 – orez brun cu legume, supa de varza rosie la discretie si suc de fructe neindulcit

Dieta se imbina foarte bine cu dieta cu ierburi aromatice, care functioneaza pe un principiu foarte simplu. Orice mancare ai face, trebuie sa o condimentezi cu ierburi aromatice din plin. Acestea te pot ajuta sa slabesti si 4-5 kilograme intr-o saptamana, datorita rolului detoxifiant.

Varza rosie, sanatate curata pentru organism

Cum se face supa de varza rosie?

Ai nevoie de:
– 2 ardei grasi
– 6 cepe mari
– 1 varza rosie tocata marunt
– sos de rosii
– 4 tulpini de telina
– 6 morcovi feliati
– fasole verde taiata pe diagonala
– 2 cani de supa de ceapa
– condimente: sare, piper, patrunjel, marar
– jumatate de ceasca de otet balsamic

Toate legumele se fierb 10 minute pana devin moi si se amesteca des in acest timp, dupa care se adauga condimentele si otetul balsamic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img