News Flash:

Cum se fac cele mai gustoase si frumos colorate Muraturi asortate

11 Octombrie 2018
175 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 muraturi 800x500

O splendoare in borcane vor fi aceste Muraturi asortate, gustoasesi frumos colorate!

Ingrediente pentru Muraturi asortate

1 kg gogonele

2 kg castraveciori

500 g morcovi

1 telina( radacina si frunze)

2-3 buc. sfecla rosie

2 buc. sfecla alba

3-4 gutui

5-6 mere

4-5 struguri

rondele de hrean

Pentru partea lichida:

1 L otet

4 L apa

600 g zahar

6 linguri sare

Condimente:

boabe de piper

boabe de mustar

boabe de coriandru

marar uscat(codite si maciulii)

foi de dafin

crengute de visin

catei de usturoi

hrean

Mod de preparare Muraturi asortate

Spalam fructele si legumele si le lasam la scurs.

Merele si gutuile le taiem in sferturi, iar radacinoasele in bucati mai mici.

Punem la baza borcanelor mararul uscat, cate 3-4 catei de usturoi si crengutele de visin.

Asezam peste ele legumele si fructele si rondele de hrean, si le presam cu mare grija sa nu le strivim.

Fierbem otetul cu apa, sarea, zaharul si condimentele, pentru 1-2 clocote si turnam lichidul fierbint peste ingredientele din borcane, apoi infiletam capacele si le acoperim cu paturi pentru a se raci lent.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0833 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021362 (s)