marți, 19 martie, 2024

Cum se mentine Anastasia Lazariuc in forma, la varsta de 65 de ani. “Am zile cand am pofta sa mananc mai mult”

Distribuie:

Publicat:

Cum se mentine Anastasia Lazariuc in forma, la varsta de 65 de ani. Artista are o silueta de invidiat, fara sa faca prea mult efort.

In cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”,  artista a vorbit despre cum reuseste sa se mentina atat de frumos la 65 de ani.

„Au trecut ceva ani, dar e placut sa auzi ca o fetita mica te admira. Nu degeaba se spune ca orice femeie este frumoasa in felul ei. Se spune ca ai atatia ani cat simti ca ai.  Am zile cand am pofta sa mananc mai mult si o fac si mananc din toate cat imi este pofta, dar am si zile cand nu imi este foame. Este adevarat ca eu niciodata nu am fost o amatoare mare de carne. Mi-au placut foarte mult lactatele si tot ce inseamna verdeata, fructe, legume. De cand copiii locuiesc separat de mine, nu sunt obligata sa gatesc”, a spus Anastasia Lazariuc la Antena Stars.

“Este foarte important sa bei foarte multe lichide, apa. Nu am niciun secret, mananc ce-mi vine si ce-mi convine Tot timpul imi pun in plan sa fac sport. Nu am rabdare sa stau pe loc, tot timpul sunt intr-o continua miscare. Nu pot sa stau si sa ma uit la televizor, tot timpul trebuie sa fac ceva”, a continuat Anastasia Lazariuc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img