sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum si-a convins Andreea Balan iubitul sa o ia de nevasta

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan si George Burcea se pregatesc sa-si oficializeze relatia , asta dupa ce, in urma cu doar cateva luni, partenerul artistei nici nu lua in calcul acest lucru.

Motivul? Actorul nu crede in obiceiurile romanesti, iar o nunta aici era exclusa. Dupa ce acesta si-a exprimat si-n mod public intentiile, Andreea a pus piciorul in prag. Fara insa a-i ignora doleantele. Artista a fost cea care venit cu ideea unei vacante rapide peste Ocean, acolo unde sa se si casatoreasca, pe o plaja de vis, fara a fi nevoiti sa respecte randuielile autohtone.

Isi vor legaliza actele in Romania

Aceasta i-a explicat iubitului sau ca pasul trebuie facut inainte de botezul Ellei, pe care l-au programat la o luna dupa casatorie, cand deja va fi primavara. Odata ce se vor intoarce in tara, Andreea si George vor trebui sa indeplineasca mai multe formalitati, pentru ca mariajul lor sa fie recunoscut si in Romania. Cum actorul nu a facut inca milionul de euro din filmari, dar nici rau nu o duce, cei doi vor suporta impreuna cheltuielile acestei vacante.

Casatorie fara nunta

Practic, Andreea si George se vor casatori fara a avea parte de o nunta ca-n povesti. Vor face o ceremonie restransa, la care vorparticipa si mama vedetei si nasii, urmata de o iesire la restaurant. Adevarata petrecere, cu muzica romaneasca si nu numai, va avea loc in luna aprilie, la botezul Ellei, eveniment care de asemenea va avea loc in cerc restrans, cu aproximativ 70 de persoane. Mai multe detalii puteti citi pe Libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img