sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum si-a imbracat o mama din Sibiu fetita in clasa I! Toti au criticat-o: ”Prea mult pentru un copil de varsta ei!”

Distribuie:

Publicat:

O mamica din Sibiu a reusit sa intre in gura internautilor dupa ce a publicat poze cu fetita ei, in prima zi de scoala, la clasa I, imbracata intr-un mod total nedecvat, dupa cum ii reproseaza cam toata lumea.

Pentru ca prea putine scoli mai pastreaza obligativitatea uniformei, parintii au drepturi depline in a decide cum isi imbraca copii pentru scoala. Unii o fac cat mai decent cu putinta, altii incearca sa-i puna in rand cu trendurile actuale.

Asa a facut si o mamica din Sibiu, care a fost aspru criticata dupa ce a publicat mai multe poze cu fetita ei, in prima zi de scoala la clasa I, imbracata cu  o pereche de blugi rupti, dres cu plasa pe dedesubt si o pereche de slapi cu puf.

”Prea mult pt un COPIL de varsta ei!!!”, regasim printre primele comentarii care pot fi redate.

”E vina mamei ca a imbracat-o asa Dar si a educatoari ca a primit-o imbracata asa”, comenteaza un alt parinte.

”Eu am intrat de curioasa pe profilul mamicii si fetita pe langa faptul ca e educata sa se imbrace si sa pozeze intr.un anume fel se si penseaza. In unele poze se poate vedea ca difera forma sprancenelor. Pacat ca ii distruge copilaria fara sa isi dea seama de gresala pe care o face”, spune altcineva.

”De aceea trebuie sa se reintroduca obligativitatea uniformei scolare! In Marea Britanie si la cele mai mari scoli si colegii din lume, toti elevii sunt obligati sa poarte uniforma scolii unde invata. Pantofii obligatoriu negri (fara toc), fara sosete de aceeasi nuanta cu pantalonii. Inclusiv sepcile baietilor sunt cu insemnele scolii. Uniforma soclara NU este un insemn al comunismului, ci al decentei si al bunului simt”, se arata in descrierea pozelor de catre persoana care a gasit instantaneele pe profilul de Facebook al mamei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img