marți, 19 martie, 2024

Cum sunt afectate zodiile in perioada urmatoare de faza Lunii

Distribuie:

Publicat:

Luna Noua in Berbec din 16 aprilie vine si ne insufla o serie de ganduri si de decizii asupra carora trebuie sa ne concentram cu maxima atentie.

Berbec. Ai oportunitate a te reinventa. Azi si maine, mai mult ca oricand trebuie sa faci toate acele lucruri pe care le-ai amanat sau de care iti era teama.

Taur. Luna Noua aduce in viata ta schimbari radicale, aspecte de care e bine sa tii cont daca vrei o schimbare profesionala.

Citeste si Va e sortit sa fiti impreuna pana la moarte – 4 cupluri care sunt suflete pereche

Gemeni. Cand e Luna Noua trebuie sa te astepti intotdeauna la ceva nou, la aspecte de care sa tii cont pentru reinnoire, reintregire.

Rac. Cariera ta cunoaste o etapa complet noua. Trebuie sa faci tot posibilul sa schimbi ceva la modul de lucru.

Leu. Nu e o perioada tocmai buna pentru schimbari in viata ta. Ar fi cazul sa actionezi abia cand soarele va intra in zodia Taur.

Fecioara. Situatia financiara cunoaste un restart. E momentul sa te straduiesti mai mult pentru lucrurile pe care vrei sa le obtii.

Balanta. Relatia ta cu Divinitatea cunoaste o noua etapa. Te indrepti catre cele sfinte si redescoperi spiritualitatea la un alt nivel.

Scorpion. La locul de munca apar tot felul de probleme. Trebuie sa faci o serie de schimbari in relatiile parteneriale.

Sagetator. Luna Noua din Taur vine cu provocari in sectorul amoros. Se poate vorbi fara doar si poate despre noi inceputuri in dragoste.

Capricorn. Faci schimbari serioase legate de casa. Ai de-a face cu tot felul de situatii care tin de noul mod de organizare a treburilor casnice.

Varsator. Relatia cu prietenii, cu rudele, cu persoana iubita de ce nu cunoaste o noua etapa evolutiva.

Pesti. Daca e Luna Noua in Taur, trebuie sa te astepti la schimbari ce iti afecteaza direct situatia financiara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img