News Flash:

CUM TAIE “ FRUNZE LA CAINI” UN DEPUTAT VASLUIAN

25 Aprilie 2018
3807 Vizualizari | 7 Comentarii
srgdgxfed 1

Preocupat de binele celor care l-au ales ( numai ca a ajuns deputat datorită redistribuirii) deputatul Mihai Botez si-a găsit menirea in viata: sa fie politician. Si așa cum ii sta bine unui om politic , deputatul USR-ist a descoperit nu roata, ci anumite beneficii pe care unii care au creat legea o oferă.

Domnia sa este plătit cu bani frumosi de cetatenii acestei tari pentru a schimba ceva, a modifica anumite legi care sunt “ strâmbe” , dar probabil datorită faptului ca are foarte mult timp liber la dispoziție s-a gândit ca trebuie sa le “ deschidă ochii” primarilor din comune si din sate despre avantajele unei legi despre care se vorbește de ceva timp.
Problema este ca lipsesc rezultatele si aici , domnule deputat Mihai Botez ar fi trebuit sa cugetați si sa încercați sa va faceți ceva pentru funcționarea acesteia. Conform comunicatului de presa venit pe adresa redacției aflam ca :

 Deputatul USR reprezentând circumscripția Vaslui a trimis o adresă către primarii a 64 de comune și 2 orașe din județul Vaslui, localități cuprinse în Planul Național de Mobilitate (planul poate fi consultat la adresa http://www.anofm.ro/files/Planul%20na%C8%9Bional%20de%20mobilitate.pdf), pentru a-i înștiința despre beneficiile pe care cetățenii comunelor și orașelor pe care le administrează le pot avea conform legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor și stimularea ocupării forței de muncă.

„Cetățenii care îndeplinesc anumite criterii pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport în limita a 50 de lei pe zi dacă se angajează la mai mult de 15 kilometri de locul de domiciliu sau reședință sau de o primă în valoare de maximum 12500 lei, în cazul în care cu ocazia angajării într-o localitate situată la mai mult de 50 de kilometri de locul de domiciliu sau reședință își mută domiciliul sau reședința în respectiva localitate”,  a declarat deputatul Mihai Botez.

Ceea ce a omis politicianul este faptul ca exista o institutie numita Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca iar funcționarii acesteia nu pierd niciun moment pentru a mediatiza aceste noutăți legislative. Ar fi bine sa va gândiți ( va dam noi un pont) la cum ar putea fi atrași investitorii in aceasta zona extrem de săracă si care își pierde si mana de lucru? Cum putem rezolva problema infrastructurii- veșnica si eterna sosea de centura? Ce puteți sa le oferiti tinerilor pentru a rămâne in acest judet? Acestea sunt lucrurile care ar trebui sa fie abordate de către dumneavoastră. Nu “ fițuici de amor” împrăștiate, tot pe banii noștri!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (7)

PSD hater  | #9956
Foarte tendentios articolul. In primul rand nu inteleg de ce va luati de un deputata care chiar face ceva , in comparatie cu Solomon care inafara de a ne arata cat de tare e el la Bucuresti altceva nu prea misca. NU VAD ce e asa de rau in a informa cetatenii folosimd retelele de socializare. Eu zic sa fiti ma obiectiv domnu /a jurnalist. Nu va face cinste un astfel de comportament in domeniul in care activati. Va salut!
AnaC  | #9958
Foarte răutacios articolul! Avand in vedere ca anul trecut s-au dat doar 250 de prime de instalare la nivel NATIONAL, cred ca e chiar foarte util sa informezi cetatenii ca primele astea exista si sa ii indemni sa le acceseze! Sunt sigura ca foarte multi dintre primarii carora le-a trimis "fituica" respectiva, habar nu aveau ca exista asa ceva. Cele bune!
Go USR  | #9959
Oare cui incurca asa de tare acest deputat? Deranjeaza ca e mereu activ si isi face treaba? Sau a deranjat vreun primar din PSD in a carui buzunar nu ar mai intra asa mult cu acea lege!!! Iar tu ca jurnalist neinformat total pleci urechea....ai vreun beneficiu??? Romania a fost facuta de oameni care nu au stat deoparte!!!
melu  | #9962
De ce nu-i întrebați pe cei din PSD despre infrastuctura, nu dumnealor au pus-o pe brânci?
Robert Stancu  | #9963
Ce ziar de rahat sunteti. Habar n-aveti pe ce lume traiti.

Pe langa faptul ca subiectul tratat de voi n-are nicio noima (va deranjeaza ca omul ajuta la informarea cetatenilor?), voi nici nu stiti sa scrieti (spatiu inainte de punctuatie, ghilimele si paranteze puse aiurea.. mai rau ca la scolile din satele mentionate).

V-as face retardati, insa nu-mi permit.
jagga  | #9966
Ai fost platit bine sa scrii această panaramă de text tu care nu te semnezi ceea ce declari?
ENE  | #9976
Ce faceti dumneavoastra stimabile scriitor anonim cu greseli gramaticale si de punctuatie este calomnie! Sa va fie rusine!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0910 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023311 (s)