sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi in continuare instabila in urmatoarele zile. Miercuri, norii vor acoperi temporar cerul si vor fi averse si descarcari electrice, in timpul zilei local in Moldova, in zonele montane si submontane si izolat in restul tarii, iar seara si noaptea cu precadere in Oltenia si in Banat.

MIERCURI. Vantul va sufla cu intensificari izolate, cu viteze mai mari in sudul Banatului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi posibile caderi de grindina. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele din ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 18 grade in estul Transilvaniei poate si pe litoral si 25 de gr in Maramures.

BUCURESTI. Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperatura maxima va fi de 22,23 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, dar sansele de ploaie nu sunt mari.

JOI. Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, mai ales dupa-amiaza si se va manifesta prin innorari, averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, la inceput in regiunile din jumatatea de vest, iar seara si noaptea si in restul tarii.

Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 gr in zonele de deal din Oltenia si in jur de 24 de gr in Maramures si in nordul Moldovei.

BUCURESTI. Innorarile se vor accentua treptat si, mai ales seara si noaptea, vor fi averse, moderate cantitativ chiar, fulgere, tunete si rafale de vant. Temperatura maxima va fi 21, 22 de grade.

VINERI. Vremea se va mentine in general instabila. Peste zi vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si izolat posibile caderi de grindina, cu caracter local in regiunile nordice, estice si centrale precum si in zonele montane si submontane si pe arii restranse in restul zonelor.

Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate, indeosebi in Moldova si la munte. Vantul va sufla cu intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 16.. 17 gr in nordul Moldovei si 25 de gr in sudul tarii.

BUCURESTI. Cerul va fi variabil, cu innorari in primele ore ale intervalului cand va mai ploua slab. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei, apoi va deveni slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade,

TENDINTA. In weekend dar si in primele zile ale saptamanii viitoare instabilitatea atmosferica se mentine accentuata, asadar norii vor acoperi temporar cerul in majoritatea regiunilor si vor fi averse, pe alocuri chiar insemnate cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Daca sambata temp vor in general intre19 si 25 de grade, duminica temp vor fi deja sub cele normale in nord, in vest si in centru, apoi si in celelalte regiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img