marți, 23 aprilie, 2024

Cum va fi vremea in weekend! Anunt de ultima ora a ANM

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO. Vremea va fi calduroasa la campie si normala termic in restul teritoriului. Cerul va fi variabil.

PROGNOZA METEO VINERI

IN TARA
Vremea va fi calduroasa in Campia Romana si normala termic in  restul teritoriului. Cerul va fi variabil, insa dupa orele amiezii gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere si se va manifesta local in zonele de deal si munte si pe arii restranse in rest, unde vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime in general intre 10 si 20 de grade.

LA BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, cu o maxima termica ce se va situa in jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi mai mult senin si doar spre orele serii vor fi unele innorari, insa probabilitatea de ploaie va fi redusa. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA

IN TARA
Vremea va fi calduroasa la campie si normala termic in restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara, local la deal si la munte si pe suprafete mici in zonele joase de relief, unde se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCURESTI
Vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si seara vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 31 de grade, iar cea minima va fi de 15…18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA

IN TARA
Vremea va fi calduroasa, iar disconfortul termic accentuat, indeosebi in zonele de campie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara in zonele montane si submontane, iar noaptea, cu precadere in nord-vestul extrem al tarii, unde pe spatii restranse se vor semnala averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 28 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 23 de grade.

LA BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, cu disconfort termic in accentuare. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade, iar cea minima in jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

IN TARA
Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu disconfort termic accentuat, iar in Campia Romana va deveni local caniculara dupa-amiaza. Gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere in jumatatea nordica a teritoriului, unde vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe suprafete mici. Cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Maximele termice se vor situa intre 26 si 36 de grade, iar minimele intre 13 si 23 de grade.

LA BUCURESTI
Vremea va deveni caniculara dupa-amiaza, cu disconfort termic accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului, cand va creste probabilitatea de aparitie a averselor si descarcarilor electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 34…35 de grade, iar cea minima de 19…21 de grade.

TENDINTA EVOLUTIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 23.07.2019 ORA 09 – 26.07.2019 ORA 09

IN TARA
Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior astfel incat se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade. Probabilitatea pentru intervale cu instabilitate atmosferica accentuata va fi ridicata, mai ales in jumatatea estica a tarii.

LA BUCURESTI
Valorile termice vor fi in scadere, astfel incat se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice perioadei. Probabilitatea de instabilitate atmosferica va fi ridicata, mai ales in primele zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img