joi, 28 martie, 2024

Cum va fi vremea spre sfarsitul acestei saptamani

Distribuie:

Publicat:

Temperaturile diurne vor urca pana la 25 de grade in urmatoarele zile, chiar daca pe alocuri cerul va fi variabil si pot aparea ploi slabe.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 10 grade. In zonele joase de relief, izolat, vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Cerul va fi variabil, iar vantul slab. Temperatura minima va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va deveni calda. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in nordul tarii unde, cu totul izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi curpinse intre 16 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade. Izolat, vor fi conditii de ceata dimineata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21…22 de grade, iar cea minima de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menine calda in sudul si sud-estul tarii, dar in restul teritoriului se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si doar izolat ploi trecatoare in nord, centru si est. Vantul va avea intensificari cu precadere in sud-vest, centru si nord-est, iar in zona montana inalta, mai ales a masivelor sudice, va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiuni si 12 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minima de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in estul tarii si la munte, unde izolat, cu precadere noaptea, va ploua slab. Vantul va avea intensificari locale in regiunile estice, sud-vestice si centrale, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 grade, izolat, in nord si centru si 21 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 11 grade. Izolat, vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 18…20 de grade, iar cea minima de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si in zona de munte. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se vor incadra, in general, intre 17 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 13…14 grade pe litoral. In zonele joase de relief, izolat, vor fi conditii de ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img