joi, 18 aprilie, 2024

Cumpenele tale in luna noiembrie, in functie de zodie

Distribuie:

Publicat:

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu se anunta deloc vesti proaste pentru tine in aceasta perioada, ci din contra toate merg mai bine decat sperai. Singura dezamagire pe care o poti avea apare in cazul in care esti singura si iti doresti un partener stabil, lucru care nu se va intampla prea curand. Optimismul tau te ajuta sa treci si peste asta cu bine!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vor aparea probleme pe plan sentimental in aceasta luna si nu mai esti dispusa sa lupti pentru relatia ta. Indicat ar fi sa iti canalizezi energia si atentia catre altceva, cum ar fi cariera ta in plina ascensiune. Cu cat te mentii mai ocupata, cu atat vei trece mai usor peste dezamagirile vietii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei intampina mici probleme cu banii in aceasta luna, insa vei putea sa te descurci daca esti mai chibzuita. Este foarte important sa incerci sa te descurci astfel incat sa nu ramai cu datorii, dar nici sa iti faci unele noi. Lasa mofturile pe altadata!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei intampina cumpene pe plan profesional ori amoros, insa cu sanatatea nu stai prea bine in aceasta luna. Unele schimbari recente ti-au dat organsimul peste cap, insa iti vei reveni treptat fara prea mari eforturi.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Exista riscul ca in aceasta perioada sa te imbolnavesti destul de serios din cauza stresului la care te supui zi de zi. Este important sa gasesti acel echilibru care iti poate aduce un minim de multumire pe toate planurile. Degeaba muncesti enorm si ai rezultate daca nu te poti bucura de ele!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti cu moralul la pamant in aceasta luna si pare ca nimic nu te mai multumeste. Incearca sa te bucuri de ceea ce ai si sa nu fii nerecunoascatoare vietii. Pe plan amoros ai parte de mici discutii cu partenerul de viata pe tema zvonurilor care circula in jurul vostru.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cel mai probabil in aceasta luna vei intampina unele probleme de sanatate din cauza neglijentei cu care ai tratat acest sector al vietii tale pana acum. Daca nu te tratezi la timp si cum trebuie, situatia ta medicala se va agrava galopant.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu vei avea parte de cumpene in luna noiembrie si se pare ca ai reusit sa aduci echilibrul in viata ta. Continua in acelasi ritm sau chiar incearca sa iti imbunatatesti ritmul de viata si mai mult. Fa mai multa miscare si ai grija de corpul tau!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna aceasta te vei simti mai slabita decat in mod normal si din cauza imunitatii scazute risti sa te imbolnavesti rapid. Incearca sa fii mai atenta la igiena ta, insa sa nu faci o obsesie din asta. Pe plan amoros lucrurile se indreapta, insa la serviciu ai parte de tensiuni.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vor exista mici probleme in cuplu in aceasta perioada, insa nimic ce nu poate fi nerezolvat. Comunica mai deschis cu acesta, caci sinceritatea cu siguranta te va scapa de multe ganduri urate. Si cu sanatatea trebuie sa ai grija, noiembrie vine cu riscuri mai mari decat lunile de pana acum.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Luna noiembrie va fi una agitata pe toate planurile pentru tine, de aceea ai nevoie de mai multa stapanire de sine. Exista riscul unei despartiri amoroase, dar la fel de bine se poate ca situatia sa se imbunatateasca simtitor. La serviciu ai asteptari mult prea mari si vei fi dezamagita!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Atitudinea ta fata de iubit ii va provoca acestuia sentimente nu prea placute, de aceea trebuie sa iti masori foarte atent vorbele sau faptele. Exista riscul sa cedezi unei tentatii amoroase si sa nu mai poti face nimic in aceasta privinta. Gandeste-te mai mult la cei din jurul tau in aceasta perioada, si mai putin la tine!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img