marți, 19 martie, 2024

Cumplit! Doar un pas a fost pana la TRAGEDIE! In locul unde o studenta a fost ucisa, MOARTEA a trecut iar, pe patru roti! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie evitata la milimetru ieri in fata Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi • Desi nu pare o zona periculoasa pentru soferi, in acelasi loc, in iarna anului trecut, o studenta a fost ranita grav, iar mai apoi a decedat • Doar o minune a facut ca ieri sa nu se repete tragedia • In zona au loc frecvent accidente

Un accident rutier ce ar fi putut avea urmari groaznice a avut loc ieri in fata Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi. Pe fondul neacordarii de prioritate, doua soferite s-au izbit violent.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Din cate se pare, o soferita incepatoare, aflata la volanul unui autoturism marca Duster, a virat stanga fara sa dea prioritate unui autoturism Renault condus tot de o femeie. In urma impactului, autoturismul Renault a fost proiectat in gardul metalic de pe trotuar. Masina a fost serios avariata, insa cele doua soferite au cazut la intelegere si nu a fost nevoie de interventia politistilor rutieri.

"Am auzit o bubuitura puternica, iar cand m-am intors, am observat ca doamna cu Renault a intrat in gard. Bine ca nu a patit nimeni nimic", a pus unul dintre martori.

Tot ieri, in fata Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi a mai fost un accident rutier, din fericire, tot fara victime. Majoritatea accidentelor care s-au produs in zona au fost pe fondul neacordarii de prioritate. De multe ori soferii care vin dinspre Copou si vor sa faca stanga pe strada de langa UMF, forteaza semaforul si ajung sa taie practic calea soferilor care vin din sens opus regulamentar.

O studenta a murit dupa un accident asemanator

In iarna anului trecut, mai exact pe data de 11 decembrie, un accident tras parca la indigo s-a produs exact in aceeasi zona. Atunci, doua autoturisme au intrat in coliziune, o Dacia Logan echipata taxi si o Skoda. Soferul din taxi venea dinspre Piata Eminescu, iar pe bulevardul Independentei a incercat sa efectueze o manevra de viraj la stanga catre UMF, moment in care Skoda i-a taiat calea. Cel din urma a ajuns pe trotuar, unde a accidentat grav o tanara studenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img