vineri, 19 aprilie, 2024

CUMPLIT! Iadul femeii violate de fata cu cei sapte copii: a cerut ajutorul autoritatilor. Vrea sa divorteze si a cerut ordin de protectie împotriva agresorului. Individul a contestat decizia judecatorilor si s-a dus peste nevasta!

Distribuie:

Publicat:

• Individul acuzat ca si-ar fi abuzat nevasta si cei sapte copii nu a contestat arestarea preventiva • Dar acesta a contestat ordinul de protectie emis recent pe numele sau, considerand ca nu poate sta departe de copiii lui, pe care i-ar fi agresat sexual • In plus, femeia lui i-a intentat actiune de divort • Femeia si copiii au povestit in fata judecatorilor chinurile prin care au fost nevoiti sa treaca din cauza lui Valentin Iacob

O femeie cu sapte copii trece printr-un adevarat iad! Femeia, care ar fi fost violata de propriul sot, cu cutitul la gât si de fata cu cei sapte copii, a cerut divortul la Judecatoria Iasi de pe data de 8 iulie 2019, dar, deocamdata, nu a fost fixat primul termen al cauzei.

Pe lânga divort, femeia a solicitat instantei si custodia celor sapte copii, dar si pensie de întretinere. Mai mult, aceasta a cerut si a obtinut un ordin de protectie împotriva propriului sot, cel care ar fi trebuit sa o protejeze pe ea, dar si pe copiii lor.

Judecatoria Iasi a admis emiterea unui ordin de protectie împotriva lui Valentin Iacob, individul care a fost arestat la finele saptamânii trecute.
"Instanta admite cererea formulata de reclamanta, în contradictoriu cu pârâtul Iacob Valentin, dispune emiterea unui ordin de protectie pe o perioada de sase luni de la pronuntare, prin care se decide evacuarea temporara a pârâtului din locuinta familiei, reintegrarea reclamantei si a minorilor în locuinta familiei, obligarea pârâtului de a pastra o distanta minima de 200 de metri fata de reclamanta si fata de minori, obligarea pârâtului de a pastra o distanta minima de 200 de metri fata de locuinta reclamantei, interzicerea pârâtului de a avea orice contact cu reclamanta si cu minorii, exercitarea exclusiva de catre reclamanta a autoritatii parintesti asupra minorilor si stabilirea locuintei minorilor la mama reclamanta. Obliga pârâtul sa urmeze consiliere psihologica în cadrul DGASPC Iasi", au precizat judecatorii ieseni.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img