joi, 25 aprilie, 2024

CUMPLIT! Inca un roman printre victimele atacului terorist de la Barcelona. Medicii sunt rezervati

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile spaniole au informat Consulatul General al Romaniei la Barcelona ca printre persoanele ranite in urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificata o a patra victima de cetatenie romana. Pana acum nu se cunosc detalii despre starea de sanatate a victimei, dar cel mai probabil ca este spitalizata, pentru ca identificarea se face de catre autoritati.

Potrivit consulului roman la Barcelona, Manuel Plesa, dintre cei patru doar un ranit se afla internat in spital, insa oficialul a precizat ca numarul victimelor din Romania ar putea creste, deoarece nu au fost identificati toti ranitii.

“E un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie. (…) Intr-o stare sub control, dar rezervat. Cu el nu se poate discuta pentru ca e sub analgezice. E la sectia Urgente, dar urmeaza sa il duca pe sectie. El are un traumatism cranio-cerebral, a avut o hemoragie. Vor vedea daca a trecut sau daca se face hematom, deci aici e problema. Si mai are fracturi costale”, a declarat Plesa pentru Mediafax. In acest moment, bilantul este de 14 morti si peste 100 de raniti. Medicii avertizeaza ca bialatul mortilor ar putea creste pentru ca sunt multi raniti in stare critica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img