marți, 16 aprilie, 2024

Cuplu nou in showbiz-ul din Romania! Cu cine l-a inlocuit Raluca Podea pe Florin Pastrama

Distribuie:

Publicat:

Raluca Podea, una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul romanesc, a trecut cu bine peste ”divortul” de Florin Pastrama. La aproximativ doua luni dupa ce a rupt-o definitiv cu musculosul de la ”Ferma”, sexoasa blondina si-a gasit alinarea in bratele unui cunoscut baiat de oras. 

Cei doi indragostiti au avut prima aparitie publica la un eveniment privat care s-a desfasurat in Brasov, in weekendul trecut. Sexoasa blondina a avut o aparitie surprinzatoare la bratul noului ei partener de viata, un tanar om de afaceri.

Se pare ca „baiatul rau” o trateaza pe vedeta mai ceva ca pe o printesa. Din imaginile pe care Raluca Podea le-a distribuit pe Instagram se vede destul de clar faptul ca Ionut a asaltat-o cu buchete de trandafiri si o rasfata cu bauturi fine in cele mai renumite localuri.

Cine este noul iubit al Ralucai Podea

In varsta de 32 de ani, Ionut A., noul iubit al Ralucai Podea, este originar din Braila. Tanarul care a cucerit-o pe fosta logodnica a lui Pastrama este un prosper afacerist care s-a remarcat in lumea buna din Capitala dupa ce a intrat in gratiile unor celebre domnisoare.

I-a ”evadat” sanul de sub bluza

In urma cu cateva saptamani, sexoasa blondina a fost surprinsa pe picior gresit la un eveniment monden care s-a desfasurat in Bucuresti. Intr-o tinuta monocroma cu tenta masculina, sacou si pantaloni, si cu un decolteu generos care-i punea in evidenta bustul siliconat, Raluca Podea a furat privirile tuturor invitatilor.

Din cate se pare, focoasa blonda nu este adepta sutienului, accesoriu pe care evita sa-l poarte atunci cand iese in public. Iar din aceasta cauza, la un moment dat, sexoasa din showbiz-ul romanesc a fost prinsa in offside.

Intr-un moment de neatentie, Raluca Podea a lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit. Asezata la un birou si concentrata spre telefonul mobil, blondina nu a sesizat ca sacoul pe care-l purta nu a mai stat la locul lui si i-a lasat la vedere bustul generos.

Momentul in care nurii vedetei au fost expusi in toata splendoarea se pare ca a fost savurat pe deplin de intreaga asistenta masculina, care cu greu a putut sa-si mute privirea de la silicoanele Ralucai. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img