miercuri, 27 martie, 2024

Curata ficatul de toxine cu o singura inghititura si vei arata mai tanar cu 10 ani!

Distribuie:

Publicat:

Citeste acest articol cu atentie si afla cum sa-ti cureti ficatul cu usurinta, folosind o reteta simpla facuta in casa! Iti trebuie doar 2 ingrediente…

Ficatul are un rol foarte important in organismul uman. El participa la procesul de curatare a sangelui, il purifica si elimina impuritatile si toxinele, facilitand digestia. Din acest motiv, este esential ca ficatul sa fie detoxifiat. Un ficat curat inseamna forta, energie, frumusete, sanatate si buna dispozitie.

Consumand o bautura speciala zilnic, vei putea asigura sanatatea si puritatea ficatului tau.

Iata ce trebuie sa faci:

Trebuie sa bei o lingura de ulei de masline amestecata cu o lingura de suc de lamaie, in fiecare dimineata pe stomacul gol. Dupa ce consumi acet amestec, poti sa servesti micul dejun.

Cum functioneaza?

Proprietatile pentru sanatate ale lamaii sunt binecunoscute de toata lumea. Este bogata in vitamina C si este eficienta in curatarea vaselor de sange de colesterol si impuritati. De asemenea, trebuie sa mentionam ca va curata si ficatul.

Acreala lamaii activeaza nervurile si hormonii ficatului apoi sistemului digestiv.

Uleiul de masline este benefic pentru ca ajuta la deschiderea canalului pe unde vor fi eliminate toxinele. Odata cu ficatul, si bila va fi curatata de toxine,  organ ce contribuie si el la procesul de digestie si la imbunatatirea functionarii intestinelor.

Cei care consuma ulei de masline regulat, prezinta mai putine riscuri sa dezvolte boli cardiovasculare serioase, inclusiv atac de cord, nivel ridicat al colesterolului, trigliceridelor si tensiunea ridicata.

In plus, uleiul de masline este benefic la reducerea inflamatiilor, trombozei dar si a problemelor legate de metabolism.

Ce asteptari sa ai dupa o luna?

Vei putea sa observi schimbarile dupa aproximativ o luna de la inceperea tratamentului. Infatisarea ta va fi imbunatatita, iar cearcanele de sub ochi nu vor mai fi vizibile. De asemenea, dupa consumarea bauturii vei uita de problemele digestive, pentru ca intestinele vor functiona perfect, fara nicio problema. Vei avea mai multa energie si vei fi, cu siguranta mai sanatos!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img