sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Curs festiv la Liceul ”Emil Racoviță” Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN au răspuns invitației conducerii Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” Vaslui de a participa la cursul festiv al promoției de absolvenți 2014-2018.

Au fost înmânate diplome de absolvire tuturor celor peste 200 de absolvenți, iar diriginții lor au strigat catalogul pentru ultima dată. Fiecare șef de clasă a transmis mesaje emoționante către profesorii, diriginții, părinții și colegi lor.

 Prefectul Eduard-Andrei POPICA a ținut să transmită câteva cuvinte participanților la festivitate: ”Dragi absolvenți, îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi alături de voi, într-un moment frumos, încărcat de emoție. În urmă cu ceva ani trăiam și eu aceleași emoții ca voi, absolvind Liceul ”Emil Racoviță”. Sunt mândru că locuiesc în Vaslui, că sunt cetățean al acestui județ și că am fost elev al unui liceu de renume din Vaslui. Fiți mândri că sunteți absolvenții Liceului Teoretic ”Emil Racoviță”. Felicit pe toți absolvenții și vă urez succes la examenul de bacaluareat!”.

De asemenea, a ținut să spună câteva cuvinte și subprefectul Mircea GOLOGAN: ”Mă încearcă emoții, mai ales că de Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” ne leagă și un parteneriat încheiat cu Instituția Prefectului. Țin să precizez că în momentul când am fost numit în această funcție, prima prezență la deschiderea unui an școlar a fost la acest liceu, când voi erați în clasa a IX-a. Sunteți o promoție care faceți cinste școlii vasluiene. Succes și să aveți încredere în voi!”.

 Pe parcursul a două ore, cele opt clase absolvente au fost prezentate prin filmulețe realizate de elevi, cu amintiri de-a lungul celor patru ani de liceu.

 Evenimentul, la care au participat profesori, elevi din clasele mai mici, precum și părinții absolvenților, s-a desfășurat la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img