joi, 28 martie, 2024

Cuvinte grele in Parlament dupa adoptarea codurilor penale: Veti ajunge la lada de gunoi a istoriei! / Opriti zbieretele acestor nationalisti

Distribuie:

Publicat:

Opoziția și Puterea și-au adresat mesaje dure în plenul Camerei Deputaților, după adoptarea legilor de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. În sala de plen s-a declanșat o hărmălaie în care taberele adverse au început să zbiere unele la altele.

Președintele de ședință, Florin Iordache, le-a tăiat microfonul celor din opoziție care au început să atace PSD.

Raluca Turcan (PNL): Votul din 26 mai o să fie un semnal. Pana la votul din 26 mai va anuntam ca PNL va contesta la CCR toata acesta faradelege si bataie de joc la adresa…(Iordache ii taie microfonul)

Stelian Ion (USR): Un nimic atat de simplu dupa vorba dupa port isi modifica legea in Parlament sa scape de dosarul penal. Dosarele penale se rezolva in instanta. Sper sa fiti sanctionati drastic la vot pe 26 mai (Iordache ii intrerupe microfonul)

Eugen Tomac (PMP): Am votat impotriva. Poporul roman vă va trimite la lada de gunoi a istoriei (Iordache îi taie microfonul).

Vociferările au continuat și UDMR a cerut să fie făcută ordine în rândul opoziției.

Marton Arpad (UDMR), despre PNL și USR: 'Va rog sa opriti zbieretele acestor nationalisti ultraduri. Va rog sa o opriti si pe dna eleganta care tot zbiară din prima bancă'.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img