vineri, 19 aprilie, 2024

Cuvintele lui Brad Pitt care au facut milioane de oameni sa planga: ” Slabirea ei brusca ascunde multe secrete”

Distribuie:

Publicat:

Da, doamnelor si domnilor, cuvintele lui Brad Pitt au facut sa planga milioane de oameni! Doar aruncati o privire la articolul de mai jos si aflati mai multe despre asta! Da, exista mari secrete in spatele slabirii teribile a Angelinei, si povestea lui Brad Pitt a incantat si a atins multi oameni chiar in inima.

Brad Pitt a spus:
„In primul rand, as vrea sa spun ca sotia mea este foarte bolnava. Era foarte nervoasa din cauza problemele pe care le avea la locul de munca si chiar in viata privata, impreuna cu copiii. A pierdut atat de multe kilograme. Da, este prea slaba. Si plange tot timpul. A suferit de dureri de cap severe, de inima si de dureri de plaman si a coloanei vertebrale. Era foarte obosita. Abia dormea. Si casnicia noastra aproape ca s-a prabusit. Din frumusetea sotiei mele a ramas doar o umbra. Avea cearcane mari pentru ca nu dormea si pur si simplu nu mai avea grija de ea insasi. Am crezut ca asta ne va separa. Mi-am pierdut orice speranta.

Dar tocmai cand aveam de gand sa renunt, am prins putere si am decis sa incerc sa fac lucrurile cum trebuie, pentru ca langa mine inca mai aveam cea mai frumoasa femeie din intreaga lume.

De mult, ea a fost idolul frumusetii in intreaga lume si sunt foarte fericit sa fiu cel o are si doarme langa ea. Apoi am inceput sa-i dau flori frumoase si sarutari si complimente frumoase tot timpul. Incercam sa o multumesc in totul si i-am facut surprize placute in fiecare zi. Am trait si traiesc pentru ea. Am vorbit in mod deliberat despre ea in public si chiar a avut efect!
Si ghici ce s-a intamplat – ea a inflorit si m-a iubit mai mult ca niciodata. Niciodata n-am stiut ca ar putea iubi atat de mult. Si apoi mi-am dat seama – o femeie este o mare reflectie a fiecaruia dintre noi, fiecarui om. Daca intr-adevar o iubesti cu adevarat, cu siguranta te va iubi la fel „.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img