vineri, 19 aprilie, 2024

Daca e destul de las sa plece, fii suficient de inteligenta ca sa-l lasi sa plece

Distribuie:

Publicat:

Cand cineva decide ca nu mai vrea sa fie cu tine – este foarte dureros, prin urmare nu este o surpriza faptul ca multe femei inca incearca sa convinga un barbat sa ramana, chiar daca nu vrea. Dar indiferent cat de mult vrei sa-l convingi sa-si schimbe hotararea, e mai bine sa-l lasi sa plece.

1. Nimeni nu trebuie sa lupte pentru dreptul de a fi iubit.
Daca cineva se intoarce la tine pentru ca l-ai rugat sa nu plece, nu e dragoste. Poate e mila sau vina, si poate chiar manipulare. Dar aceasta nu este iubire. Cand un barbat te iubeste cu adevarat, el ramane cu tine, pentru ca o doreste – nu va trebui sa fie convins.

2. Va fi mai bine daca nu il rogi sa se intoarca.
Stiu ca singurul lucru pe care vrei sa-l spui acum este “te rog”, dar incearca sa te opresti. Aceasta durere va trece si atunci vei deveni mult mai fericita si mai multumita de modul in care ai facut-o. Poti sa traiesti si fara el. Acum poate fi dificil, dar atunci vei fi mandra de tine.

3. Poti gasi pe cineva care nu pleaca.
Stiu ca multi barbati se tem de o relatie serioasa si se crezi ca nu-ti vei gasi niciodata o perechea. Dar exista. Si cand va veni in viata ta, va aprecia ceea ce are. Nu va pleca asa.

4. Va regreta ca te-a parasit, dar nu vei regreta ca-l lasi sa plece.
Poate intr-o saptamana, poate in 10 ani, dar in orice caz, el va regreta cu siguranta ca te-a pierdut din cauza propriei sale decizii. Si pana atunci vei intelege ca nu ti-a meritat timpul si lacrimile.

5. Dupa aceea vei deveni si mai puternica.
Universul te verifica putin, dar poti sa o faci. Vei deveni o femeie mai puternica si mai increzatoare cu standarde inalte.

6. El iti deschide usa pentru altcineva mai bun.
Daca ar fi destinul tau, nu te-ar abandona. De aceea, cand o sa intalnesti persoana potrivita, vei fi recunoscatoare ca i-ai dat drumul.

7. Nu fi disperata.
Esti trista, esti suparata, esti confuza, dar nu-ti reduce stima de sine atat de mult incat alergi dupa un om care te fuge de tine. Cand lacrimile se usuca, vei putea intelege ca meriti mai mult si ca vei primi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img