joi, 25 aprilie, 2024

Daca ea va face aceste 9 lucruri, atunci te-ai indragostit de o femeie puternica

Distribuie:

Publicat:

O femeie puternica este acea care a trecut prin multe in viata, dar a reusit sa ramana gingasa si iubitoare.

Ea este matura, determinata, increzatoare in sine, cu o capacitate nesecata de a iubi.

Daca ti-a cazut norocul sa fii cu ea, atunci pregateste-te, pentru ca ea va face aceste lucruri:

1. Va fi directa.

Ea iti va spune totul direct si sincer. Ea stie ce-si doreste si nu vrea sa iroseasca timpul cuiva.

2. Se poate apara singura.

O femeie puternica nu se teme sa puna restrictii si sa tina cont de ele, chiar daca acest lucru poate provoca conflicte. De fapt ea este pregatita sa faca fata tuturor conflictelor in caz de vor aparea. Ea, pur si simplu, nu va accepta ca cineva sa exercite presiune asupra ei, sa o subestimeze sau sa o trateze in mod necorespunzator.

Ea are propriile sale exigente si va cere sa o tratezi asa cum merita.

3. Nu-si va ascunde sentimentele.

O femeie puternica nu-si va ascunde sentimentele, nu-i este frica sa para prea emotionata, pentru ca stie ca este sincera si apreciaza cand cei din jur sunt sinceri cu ea. De aceea ea isi doreste sa fii sincer, chiar daca uneori ti-e frica sa nu pari slab in ochii ei.

4. Va avea grija de ea.

O femeie puternica este independenta si autosuficienta deoarece, in majoritatea cazurilor, nu are alta optiune. Ea stie ca trebuie sa fie responsabila pentru propria bunastare si fericire indiferent de faptul daca exista sau nu un barbat alaturi de ea.

Se va atasa de tine, dar nu va depinde de tine pentru ca nu are nevoie de acest lucru. Ea-si poate purta singura de grija si era fericita si inainte de a te cunoaste.

5. Iti va spune care-ti sunt greselile si neajunsurile.
O femeie puternica nu va tacea si nu va inchide ochii atunci cand va observa ca gresesti. Si nu-i va fi teama ca ai putea-o parasi din cauza aceasta. Nu vei putea profita de bunatatea si de dragostea ei, oricat de mult te-ar iubi. Ea stie de ce este capabila si demna si vrea ca tu sa devii mai bun si relatia voastra la fel. Mai tarziu vei aprecia acest lucru.

6. Va fi responsabila pentru greselile ei.

Asa cum iti poate spune despre greselile tale, ea stie cum sa-si recunoasca si propria vina. Nu da vine pe altcineva. Daca nu are dreptate, va recunoaste. Si va incerca sa rezolve problema. In situatii dificile nu pleaca, dar cauta solutii si lupta pana la capat.

7. Iti va oferi spatiu personal.

Fiind o persoana independenta si autosuficienta, o femeie puternica va intelege atunci cand vei avea nevoie de spatiu si este suficient de sigura pe sine ca sa te lase in pace pana cand vei dori sa revii la ea deoarece vrea sa faci singur alegerea. Iar ea are mereu ocupatie.

8. Iti va demonstra dragostea ei.

A fi intr-o relatie cu o femeie puternica inseamna sa nu te indoiesti niciodata de sentimentele voastre. Pentru ca este puternica, ea continua sa creada in dragoste si isi arata dragostea, indiferent de cate ori este ranita. Dar dupa ce a fost ranita, devine mai atenta insa, in timp, va veti putea convinge de profunzimea sentimentelor sale.

9. Nu se va teme sa plece.

Chiar daca iubeste, va pleca, daca relatia va deveni toxica. Ea va incerca mereu sa descopere calitatile tale si nu va renunta usor, dar daca o vei trata rau in continuare, va pleca fara a sta pe ganduri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img