vineri, 29 martie, 2024

Dacian Ciolos, fiul lui Soros: Adevarul din spatele stirii false

Distribuie:

Publicat:

O investigatie a jurnalistilor Lucian Mindruta si Sorin Istrate a aratat ca „stirea” ca Dacian Ciolos este fiului omului de afaceri George Soros a pornit de la un site detinut de un fost sef al filialei PNL din Gorj si in prezent, senator si membru ALDE si candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Informatia a aparut prima data pe site-ul exclusiv24.ro si s-a viralizat rapid. Site-ul este inregistrat pe serverul firmei Maserati SRL, care este in faliment. Aceasta firma apartine fratilor Popescum, dupa cum a descoperit Mindruta.

Dian Popescu este fost membru PNL, acum membru ALDE. Senatorul a fost condamnat la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru abuz in serviciu, dupa ce a incasat ilegal 154.000 de lei de la Primaria Pestisani, judetul Gorj, pentru lucrari care nu au fost executate. Parlamentarul candideaza, din nou, la alegerile din 11 decembrie, pe listele ALDE.

De asemenea, fratele lui, Gabriel Titus Popescu, a fost condamnat tot la cinci luni de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, pedeapsa suspendata pe un termen de incercare de doi ani si cinci luni.

Mai multe detalii: AICI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img