sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dan Badea ii raspunde Lorei dupa ce l-a acuzat de violenta

Distribuie:

Publicat:

Recent, cantareata Lora a lansat o serie de acuzatii grave la adresa lui Dan Badea. Fostul sot i-a raspuns printr-un mesaj pe Facebook.

”EVITATI CONFUZIILE!!! Am fost informat ca se fac speculatii in presa, cum ca as fi fost violent cu fosta sotie, speculatii nascute in urma unor declaratii facute de ea intr-un interviu.

Ea face referire in acel interviu la un fost iubit, relatie pe care a avut-o inainte ca noi sa fim impreuna, relatie in care a suportat atat violente verbale cat si fizice, fapte pe care mi le-a spus chiar ea si despre care a mai relatat si in trecut in anumite interviuri.

Nu am fost niciodata violent, sunt impotriva violentei de orice fel, atat verbale, cat si fizice! Recomand ca pe viitor in declaratiile de presa sa se foloseasca subiect si predicat si informatia sa fie clara pentru a nu se lasa loc de interpretari ce imi pot periclita imaginea!

De unde a pornit totul

Cantareata a povestit in cadrul unei emisiuni ca fostul sau sat era violent. Mai mult, ceea ce a durut-o cel mai tare a fost faptul ca i-a cerut sa renunte la cariera muzicala. Cu lacrimi in ochi, ea a povestit ca a fost agresata si umilita de mai multe ori.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img