joi, 28 martie, 2024

Dan Barna CONTRAZICE toata fosta opozitie: romanii NU au plecat din tara din cauza salariilor mici

Distribuie:

Publicat:

Candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a declarat duminică, la Iaşi, că mulţi dintre cei care au părăsit ţara pentru a lucra în străinătate au luat această decizie din cauza corupţiei şi a lipsei de viziune şi coerenţă a decidenţilor politici şi nu a salariului.

În opinia sa, problema de fond în România, dincolo de corupţie, este necesitatea de a pune în spaţiul public şi în sectorul public oameni oneşti şi competenţi, conform Agerpres.

"Dacă o să avem tăria să facem lucrul acesta, o să fim exact partidul şi alianţa, iar eu preşedintele care au schimbat direcţia de dezvoltare a României, pentru că mulţi dintre cei care au plecat nu au plecat din pricina salariului minim. Mi-au spus-o explicit şi în SUA, şi în Munchen, şi în Madrid, şi la Londra, şi la Chişinău. Mi-au spus că au plecat pentru că România nu are nicio direcţie, pentru că, de fapt, România trăieşte astăzi cumva de azi pe mâine, fără o direcţie, fără o linie de dezvoltare, fără o viziune. Or, exact acesta este lucrul de care e nevoie", a spus Barna.

El a adăugat totodată că ştie ce de fel de preşedinte are nevoie România actuală.

"Ştiu exact ce fel de preşedinte vreau să fiu, care va da direcţie şi viziune pentru ţară. Acolo unde există direcţie de la nivelul central al statului capătă sânge în obraji fiecare om onest şi competent din instituţii publice, instituţii private şi îşi dă seama că poate să contribuie", a susţinut preşedintele USR.

Candidatul Alianţei USR PLUS şi-a prezentat, duminică, proiectul pentru Preşedinţie, într-un eveniment organizat la Iaşi, la care au fost prezente câteva sute de persoane venite din judeţele Moldovei. La eveniment, a participat şi preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img