sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dan Bittman, in genunchi in fata Andreei Marin: «Nu am avut ocazia sa-ti spun ce simt cu adevarat!»

Distribuie:

Publicat:

Premiera emisiunii Antitalent de la Antena 1 aduce gazda show-ului intr-o ipostaza de-a dreptul surprinzatoare. Dan Bittman, prezentatorul noului proiect tv, va ingenuchia in fata Andreei Marin, prima sa invitata, careia ii va face o adevarata declaratie de dragoste la pachet cu o cerere in casatorie.

Editia premiera a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, ce se va difuza pe 20 octombrie, de la 21:00, va debuta cu un moment cu totul si cu totul special. Andreea Marin, invitata in platou, va primi o cerere in casatorie din partea prezentatorului emisiunii, Dan Bittman: ”Toata viata am fost aproape de tine si nu am avut niciodata ocazia sa iti spun ce simt cu adevarat!”, ii marturiseste.

Propunerea lui Dan Bittman va fi una completa, inelul nu va lipsi din peisaj, insa raspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul si cu totul savuros: ”Te-ai gandit ca asta este seara potrivita?!”.

Cum va decurge cererea in casatorie si care va fi raspunsul final, telespectatorii pot vedea in premiera Antitalent, pe 20 octombrie, de la 21:00, pe Antena 1.

Care sunt regulile emisiunii Antitalent, de la Antena 1

Antitalent este primul show ce contureaza conceptul de antivedeta. Formatul original si curajos, unic in peisajul TV romanesc, va parodia, in principal, toate stereotipiile acestui domeniu,de la vedete lansate, personaje celebre si clisee ce inunda micile ecrane. Antitalent este prima emisiune in care nu doar talentul conteaza, tocmai de aceea editiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase stiri mondene si cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. In plus, fiecare editie va aduce in platou alaturi de Dan Bittman si cate un invitat celebru, ce se va alatura punctului zero al comediei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img