vineri, 26 aprilie, 2024

Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin. Dezvaluiri despre comportamentul Zanei

Distribuie:

Publicat:

Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin in cadrul unui interviu oferit recent. Cunoscutul prezentator de la Antena 1 a facut dezvaluiri sincere despre comportamentul Zanei, asa cum a fost supranumita fosta moderatoare a emisiunii “Surprize, surprize”, care a rulat ani buni in grila de programe de la TVR.

Dan Capatos a umilit-o pe Andreea Marin

Acceptand invitatia lui Selly de a ingropa securea razboiului, Dan Capatos s-a intalnit cu celebrul vlogger si i-a raspuns intrebarilor acestuia… care nu au fost tocmai cele mai comode. La un moment dat, tanarul l-a intrebat pe moderatorul de emisiuni ce a simtit si ce simte atunci cand invitatii sai devin violenti in limbaj si chiar fizic, iar in timp ce raspundea, acesta a atins un subiect sensibil: comportamentul Andreei Marin. “In general, cand intampla lucruri din astea: cand se ridica invitatul si injura si… tu te bucuri? Nu te bucuri?!”, l-a intrebat vloggerul pe Dan Capatos.

“Nu, ma. Nu… sunt mai multe… Daca vorbim de prezent, nu. Si in prezent oricum, de doi am am schimbat-o (n.r.: formatul emisiunii) si nu se mai intampla lucruri din acestea. Ajunsesem sa nu mai fac chiar orice pentru raiting, ca nu mai aveam nimic de demonstrat. Daca in primii ani erai la lupta cu toti…, pe parcurs, «mi-au murit» toti concurentii, profesional vorbind, stii? Si ramasesem singur, ai o autosuficienta, stii… nu mai ai ce demonstra, nu mai ai cu tot dinadinsul dorinta asta: «Ba, sa facem, sa rupem! Sa dregem». Oricum mergea si merge din inertie. Poate ca si… nu stiu, imi place mie sa cred ca poate datorita felului meu, ca nu imi dau ochii peste cap: cum sunt aici, asa sunt si acolo. Adica, m-au intrebat multi: «Ba, care e secretul longevitatii in televiziune?» sau poate si la voi (n.r.: vlogger). Sa fii firesc, sa fii natural. Sa nu fii Andreea Marin, sa nu fii… stii? Intr-un fel, pe ecran si altfel in viata reala”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Fara sa faca alte comentarii in legatura cu atitudinea si comportamentul Zanei, Dan Capatos si-a continuat sirul dezvaluirilor cu felul in care era el la inceputul carierei in televiziune, dar si cu rememorarea tragediei aviatice de la Balotesti, fiind cel mai mare accident aviatic din Romania.

“La inceput, da, intr-adevar aveam cum aveam si la inceputuri in ’92, cand m-am angajat: «Da, Doamne sa pice un avion. Da, Doamne sa moara, sa am ce scrie», stii? Ca asa esti daca vrei sa fii competitiv. Nu e bine sa fii asa, te vede Dumnezeu, ca la mine chiar a picat un avion. Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotesti. (…). Cursa de Bruxelles, inainte sa ajunga jandarmii sa incercuiasca, pentru ca masina de jandari a gresit drumul. Si eu, dintr-o nimereala am ajuns primul pe camp acolo. Am calcat pe bucati de maini, pe o limba de om, talpi retezate, adica mi-am dat seama ca poate e rau sa iti doresti asa ceva. Stii cu karma, ca atragi ceea ce gandesti”, a marturisit Dan Capatos in fata lui Selly.

Data de 31 martie 1995 a intrat in istoria neagra aviatiei a Romaniei. Atunci, tara noastra a avut de-a face cu cea mai mare catastrofa: 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul care decolase de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img