joi, 25 aprilie, 2024

Dan Capatos arunca bomba despre Bianca Dragusanu. “Nu este compatibila cu starea de sotie. Sa te duci dupa unul care vine cu sapte masini…”

Distribuie:

Publicat:

Dan Capatos arunca bomba despre Bianca Dragusanu.Realizatorul tv este unul dintre oamenii care o cunosc foarte bine pe fosta iubita a lui Victor Slav. Acesta a marturisit ca este surprins de decizia ei, de a se desparti de tatal fetitei sale.

Printr-o interventie telefonica avuta in emisiunea „Agentia VIP”, Dan Capatos a vorbit despre noua cucerire a Biancai Dragusanu si gestul ei.

„Pot spune ca am petrecut 1001 nopti frumoase cu Bianca, drept pentru care o sa respect dorinta mamei mele si nu o sa mai vorbesc de rau de Bianca, Bianca imi va ramane amica si prietena, dar de data asta, oricat de apropiat ai fi fost de ea in viata asta, nu puteai anticipa asa ceva.
Sunt extrem de surprins, mai ales pentru ca noi am dezbatut de foarte multe ori la emisiunile noastre viata Biancai si „dosarele” ei si spuneam ca ma bucura viata ei de pana acum, pentru ca intrase pe un fagas normal, dar sunt nevoit sa spun ca Bianca nu este compatibila cu starea de sotie.

Nu este ceva de rau, este rau doar pentru partener. Sunt persoane care nu pot sta intr-o casnicie si atunci eu cred ca Bianca trebuia sa-si dea seama de asta in momentul ibn care a derapat de cateva ori din decor, acea fuga cu Adi Cristea la Paris, in a doua zi dupa Revelion. In aceste situatii doar partenerii au de suferit, pentru ca acum ma gandesc doar la Victor, pentru ca e este prototipul sotului perfect, este tipul educat, bine crescut, i-a iertat Biancai toate lucrurile si a mers mai departe cu un copil, a riscat, iar riscul acesta este o provocare extrem de puternica pentru a-si gestiona viata.

Ce parere sa am, nu am reusit sa-mi formez nicio parere pentru ca este foarte recent intrat in atentia noastra. Inteleg ca are bani, ca este un luptator…si ce? Toti sotii ar trebui sa fie in spaime pentru ca tinerii acestia le fura sotiile? Am impresia ca Bianca m-a inselat! In momentul in care eu i-am dat credit total in noua sa viata de familie, lucrurile pareau a fi foarte ok in viata lor…sa te duci dupa unul care vine cu sapte masini si cu bani…” a spus vedeta Antenei 1, Dan Capatos.

Nici bine nu s-a despartit de Victor Slav ca Bianca Dragusanu traieste o noua poveste de iubire. Aceasta a fost surprinsa sarutandu-se cu un barbat la un restaurant, la ceas de seara.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img