joi, 28 martie, 2024

Dan Negru a rabufnit: Diaspora aduce bani in Romania pentru ca Mazare sa-i duca in Madagascar!

Distribuie:

Publicat:

Cei mai multi romani au intrat in 2018 alaturi de Dan Negru, asa cum o fac de 18 ani incoace. Privind inapoi cu manie, Negru constata, cu amaraciune, modul total anapoda in care merg lucrurile in Romania, in care cei multi, care au fost nevoiti sa-si caute o viata mai buna in strainatate, ii sustin financiar pe cei putini, dar care odata alesi, se considera indreptatiti sa fure din banul public

«“Ne vedem de Pasti”. Am auzit de multe ori vorba asta azi-dimineata intr-un Otopeni ticsit de romani care se intorc la munca in stainatate! Diaspora romaneasca e cel mai mare investitor, anul trecut a adus 2 miliarde de euro, bani fara de care Romania ar fi mai urata si mai saraca!

Eu am invatat la scoala ca suntem 22 milioane.Copiii mei invata ca am ramas 19! Cei multi aduc bani in Romania pentru ca Mazare sa-i duca in Madagascar…#futuvanguracupoliticavoastra»,  a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Politia Romana a transmis printr-un comunicat ca Radu aMazareparasit Romania, pe data de 30 decembrie, si a efectuat demersurile pentru a obtine azil politic in Madagascar. Fostul politician si-a justificat gestul printr-un mesaj public. "In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu,

Modalitatea in care statul Roman, prin intermediul structurilor de forta si justitie ma cerceteaza abuziv, nu tine cont de legiile in vigoare, incalca cu buna stiinta deciziile Curtii Constitutionale, dovedeste ca sunt in continuare o tinta politica, a statului paralel, care trebuie eliminata prin orice mijloace. In anul 2017 am fost pus sub acuzare de DNA Constanta in patru noi dosare penale in care am calitatea fie de suspect, fie de inculpat, acuzatiile fiind de abuz in serviciu sau complicitate la abuz in serviciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img