joi, 18 aprilie, 2024

Dan Negru: Daniela Crudu si Andrei Plesu formeaza un cuplu!

Distribuie:

Publicat:

Dan Negru a ramas tintuit in fata televizorului, nu pentru prima oara, ci pentru a mia – o spune chiar el – urmarind ecranizarea piesei lui Arthir Miller, ”Moartea unui comis voiajor”.

Si parca doar atat n-ar fi fost destul, prin minte i-a dat sa nasca o analogie intre cum ar fi ca sa se nasca si in Romania un cuplu format dintr-o fata simpluta la minte, o bimbo, cum zic americanii, cum era Marlyn Monroe, si unul dintre cei mai apreciati dramaturgi ai lumii, Arthur Miller. La noi ar fi Plesu si Cruduta…

"Daniela Crudu si Andrei Plesu formeaza un cuplu! Ar fi o stire bomba ! Americanii au avut-o !

Marylin Monroe era o gagica de care presa facea misto si care era casatorita cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a parasit pentru Arthur Miller, unul din marii intelectuali ai lumii, castigator de Pullitzer. Au stat impreuna 5 ani…Ce si-or fi vorbit in toti anii astia?

Acu’ ar trebui sa ies din casa dar am ramas blocat pe TMC si ma uit pentru a 1000-a oara la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor….", a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Evident, un exercitiu de imaginatie care n-are nicio sansa sa se infaptuiasca la noi, cum nici la ei, la americani nu prea are, pentru ca vremurile s-au schimbat teribil de mult in cele sase decenii care au trecut de cand Miller si Monroe formau un cuplu. Dar, intrebarea ramane, ce si-ar vorbi Plesu si Cruduta?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img