sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dan Negru ridica al patrulea bloc de birouri: Suma uriasa pe care o investeste! Cat castiga prezentatorul TV din chirii

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce si-a savurat din plin audientele –record, obtinute cu programul de divertisment de la Antena 1, din seara de Revelion, Dan a revenit la treaba si pe langa televiziune mai ridica o noua cladire de birouri .

Pe un ger de crapau si pietrele, Dan Negru analiza fundatia, pe un teren din zona Stirbei Voda, din Capitala. Nu era singur, ci insotit de partenera lui de viata, Codruta, de profesie medic stomatolog, ea fiind responsabila cu amenajarile interioare ale cladirilor, potrivit click.ro.

In 2009, Negru se mandrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafata de 1.300 mp/, inchiriat de celebrul proprietar, la acea vreme,  cu 12 euro/mp.

In 2014 a construit o alta, in zona Unirii, iar in 2017 l-am surprins in zona de nord a Capitalei, pe un alt santier, dand la lopata. Apropiatii vedetei tv sustin ca intr-un astfel de bloc sunt investitii de peste 150.000 de euro, insa suma este recuperata, in timp, de la firmele care inchiriaza aceste spatii, cu aproximativ 25 euro/mp.

Dan nu apeleaza nici picat cu ceara la imprumuturi bancare, investitiile fiind doar din veniturile din televiziune, unde castiga peste 15.000 de euro ca prezentator, dar si din chiriile cladirilor, care ii baga in buzunar in jur de 50.000 de euro lunar.

Nu multi stiu, dar el si-a  extins afacerile imobiliare si in Timisoara, orasul natal, care ii rotunjesc lunar veniturile cu aproximativ 20.000 de euro.

Dan a locuit o vreme la bloc, insa dorul de casa parinteasca din Timisoara l-a ambitionat sa-si construiasca, in 2006, o vila si in Capitala.

El detine acum un adevarat colt de Rai. Casa e construita pe o suprafata de 350 de metri patrati, are cinci dormitoare si un living, iar curtea este de 1.300 de metri patrati.

„Dan si-a dorit o gradina mare, ca sa poata cultiva legume,  e pasiunea lui. Toata vara are castraveti, ardei si rosii, nici ca ii mai trebuie sa mearga la piata. Copiii se pot juca in voie, dar si cainele familiei, Google, un ciobanesc mioritic. A fost sef de santier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grabit, nu i-a lasat sa  leneveasca, el a ales si materialele de constructii, la preturi bune”, l-au mai laudat prietenii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img