joi, 28 martie, 2024

Dan, romanul mort în Malta, devenise pentru a doua oară tată în urmă cu șase luni. Apropiaţii cer ajutor pentru a-i aduce trupul în ţară

Distribuie:

Publicat:

Dan și Irina s-au mutat în Malta în urmă șapte ani, însă destinul i-a lovit cumplit, sâmbătă, când un copac a fost smuls de furtună și a zdrobit mașina în care se aflau.

Cei doi soți au plecat spre locul de muncă, sâmbătă dimineață, în condiții de furtună puternică, iar pe drum mașina lor a fost lovită de un copac smuls de vânt.

 

Dan, în vârstă de 38 de ani, a fost declarat mort la locul accidentului. Grav rănită, soţia lui, Irina, a fost transportată de urgenţă la spital.

Acasă îi așteptau doi copii mici, Edy, de trei ani, și Oli, de doar șase luni, care se aflau în grija bunicii.

Apropiații familiei au creat o pagină pe site-ul gofundme.com prin care cer sprijin pentru familia îndurerată și pentru a-l putea aduce pe Dan în țară.

Potrivit descrierii din pagina creată pentru familia Udrea, cei doi soți plănuiau să cumpere un apartament și să se stabilească pentru totdeauna în Malta.

"Trebuie să fie o glumă", "este imposibil", "nu-mi vine să cred", sunt doar câteva din nenumăratele gânduri care ți-au trecut prin minte când citești mesajul de la ora 6 dimineața: "Dan a murit". Tot pare imposibil ca toate piesele să se alinieze astfel încât mașina care călătorește cu 40 de kilometri pe oră să fie lovită de un copac. Dan nu avut șanse să-l evite, deoarece copacul i-a lovit din spate mașina, zdrobind-o instantaneu. Soția lui, Irina, a fost salvată și dusă la spital cu o leziune a craniului deschis", se arată pe pagina citată.

Până în prezent s-au strâns aproximativ 800 de dolari din obiectivul stabilit de 20.000.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img