joi, 28 martie, 2024

Dana Nalbaru ii da replica medicului estetician Adina Alberts: ”A fi ingrijit are legatura cu curatenia corporala, nu cu a fi mereu scos din tipla”

Distribuie:

Publicat:

Dana Nalbaru a fost aspru criticata de medicul estetician Adina Alberts intr-un interviu acordat de aceasta.
Medicul ii reproseaza cantaretei ca a renuntat sa se mai gandeasca la modul in care imbatraneste si ca nu exista niciun motiv ca o femeie sa nu se ingrijeasca.

„Am fost socata de numarul foarte mare de riduri pe care le avea la coltul ochilor. Nimic nu te opreste sa ai grija si de tine, chiar daca ai copii. Dana Nalbaru a renuntat de multi ani sa se mai gandeasca la felul in care imbatraneste. La un moment dat copiii ne vor condamna pentru ca nu am avut grija de noi, este concluzia Adinei Alberts referitoare la modul in care cantareata are grija de ea.

Dana Nalbaru ii da replica medicului estetician Adina Alberts: “Fiecare rid ascunde o poveste”
In replica, Dana Nalbaru (41 de ani) i-a transmis medicului, prin intermediul unei postari pe facebook, ca oamenii sunt diferiti si este perfect normal sa aiba valori diferite. In plus, artista a tinut sa sublinieze ca, din punctul ei de vedere, a fi ingrijt are legatura strict cu curatenia corporala, nicidecum grija fata de propria persoana nu presupune sa fii scos din tipla tot timpul.
“Eu ma numar printre aceia care stiu sa fie multumiti cu ce au, care stiu sa se bucure de prezent, ma numar printre femeile care inteleg ca timpul nu poate fi oprit si ca fiecare rid ascunde o poveste, ca a fi ingrijt are legatura cu curatenia corporala nu inseamna sa fii scos din tipla mereu. Eu sunt dintre aceia care vor sa isi traiasca varsta asa cum e ea si ma numar printre cei care au inteles ca ce ai inauntru e mult mai valoros decat ambalajul cu care te afisezi sau pe care, periodic, ti-l poti schimba”, scrie Dana pe facebook.

Iubirea neconditionata a copiilor, singurul lucru care conteaza cu adevarat
Dincolo de replica acida pe care artista i-o da medicului estetician, se evidentiaza un sfat sincer adresat femeilor care nu mai sunt la prima tinerete. Totodata, artista le asigura pe femei ca micutii lor le vor iubi neconditionat, iar aceasta iubire cu care le invaluie copiii ar trebui sa fie singurul lucru care sa conteze pentru ele: “Va invit sa va stresati mai putin, doamnelor, la gandul ca poate copiilor vostri le va fi rusine cu voi si sa va bucurati mai mult alaturi de ei, sa traiti cu ei cat puteti de mult aceasta viata simtind cu si pe propria piele ce inseama fii iubit neconditionat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img