vineri, 19 aprilie, 2024

Dana Rogoz pleaca din Romania impreuna cu familia acesteia

Distribuie:

Publicat:

Dana Rogoz a decis să plece cu familia din ţară. Frumoasa actriţă a împărtăşit totul fanilor săi. Le-a spus cu mare bucurie că acest lucru se va întâmpla chiar în prima zi de Crăciun.

Dana Rogoz este una dintre cele mai mari pasionate de vacanţe. Ce-i drept, o ţine şi buzunarul. Altfel pasiunea rămânea doar la nivel de vis. Simpatica actriţă şi-a obişnuit fanii cu vacanţele sale lungi şi chiar nonconformiste. Nici acum nu a stat pe gânduri şi este decisă să plece într-un nou loc de poveste.

După ce a întâmpinat anul 2019 departe de ţară, în compania fiului şi soţului ei, ei bine, Dana Rogoz nu vrea să facă excepţie de la regulă şi este decisă să meargă într-o nouă vacanţă de neuitat. Vedeta a profitat că nu avea somn într-un noapte, astfel că nu a mai stat pe gânduri, a intrat pe internet şi şi-a comandat bilete. Unde credeţi? Tocmai în Sri Lanka.

De altfel, Dana Rogoz este un model pentru multe femei care reuşesc să se inspire din stilul său, din acţiunile şi chiar din preferinţele sale, ea fiind una dintre cele mai apreciate vedete.

Şi pentru că vacanţa de anul trecut a fost ceva de vis, Dana Rogoz a decis să urmeze aceeaşi reţetă. Va pleca cu familia ei chiar în prima zi de Crăciun, iar cei trei se vor întoarce după Revelion cu veşti proaspete, cu experienţe inedite şi cu un sac mare mare de cunoştinţe. Iar cel mai feriit este, fireşte, micuţul Vlad.

„Azi noapte am avut insomnie, aşa că pe la 4 dimineaţa am cumpărat bilete de avion pentru Sri Lanka. Vom pleca în ziua de Crăciun, fix ca anul trecut”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img