marți, 16 aprilie, 2024

Dana Rogoz rupe tăcerea! A recunoscut că a fost abuzată in perioada copilăriei

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluiri uluitoare făcute de Dana Rogoz, iar subiectul este unul dureros și de actualitate, abuzul sexual. Rememorând perioada adolescenței, Dana Rogoz mărturisește care au fost momentele în care s-a simțit agresată și își aduce aminte de gesturi masculine care o determinau să îi fie rușine.

O călătorie cu autobuzul, își aduce aminte Dana Rogoz, se putea transforma într-o adevărată aventură, în sensul cel mai rău al cuvântului, existând mulți bărbați care – sub pretextul că mașina era aglomerată – își lipeau corpul de al ei, iar senzația era una foarte neplăcută. Suplimentar, existau tot felul de ”metode” prin care adolescentele erau atinse ”ca din întâmplare”, numai că, spune vedeta, nu exista ”suficient” curaj pentru a fixa limitele normale. Bineînțeles, și Dana a trecut prin astfel de ”experiențe” neplăcute.

”Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fusesem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm: „Stop! Vă rog frumos să vă retrageți doi pași! Și ar mai fi claxoanele, ridicatul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund… care în perioada adolescenței erau cumva atât de uzuale, încât nici nu puteai să te plângi de ele. Și nu, nu ne plăceau, așa cum cred unii. Dar nu aveam poate suficient curaj pe atunci să punem limite, pentru că societatea nu ne învățase asta și nici nu ne oferise un context prielnic”, a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img