vineri, 19 aprilie, 2024

Dani Otil, atac la adresa colegilor de breasla: “Eu am mancare acasa”

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil a explicat de ce participa rar la evenimentele mondene. Explicatia vedetei ar putea fi considerata un atac la adresa celor care frecventeaza evenimentele respective.

 “Eu am de mancare acasa. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred ca nu au mancare sau suc sau apa… sau sprit. Eu am si restaurant, si-n loc sa mananc la atii, mananc la mine”, a declarat Dani Otil, potrivit Libertatea.

De ceva vreme Dani Otil si-a deschis un restaurant. Restaurantul ii ocupa mult timp, asa ca, de altfel, nici nu prea ar avea cand sa participe la evenimentele mondene. Recent, si-a facut totusi aparitia la un eveniment monden, acolo unde a aparut pe scuter.

Dani Otil a povestit cum i-a venit ideea restaurantului. ”De 20 de ani incoace, eu nu mananc acasa. Asa ca, tot umbland si mancand, am strans o multime de idei, alaturi de asociatul meu, care a avut trei restaurante in Londra si acum s-a mutat in Romania. Am zis ca trebuie sa se concretizeze ceva, pentru inceput intr-un concept de cafenea, nu neaparat cu mancare gatita. Apoi, am zis ca e pacat de resurse si am decis sa mai punem niste bani si sa facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, a declarat Dani pentru click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img