vineri, 19 aprilie, 2024

Dani Otil, ofertat sa plece de la matinalul de la Antea 1: “Pe mine m-a sunat primul” Reactia lui Razvan Simion dupa ce prietenul lui a povestit totul la TV

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil e unul dintre cei mai carismatici prezentatori de la noi. In editia de astazi a emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani”, el a facut marturisiri care i-au luat prin surprindere chiar si pe unii dintre colegii sai. Desigur, primul care a reactionat, fara sa tina cont ca era in direct la TV, iar camerele de filmat erau pe el a fost Razvan Simion.

Reactia lui Razvan Simion, dupa ce Dani Otil a spus ca a fost ofertat sa plece in vacanta si sa nu mai vina la matinal

Dupa ce ieri, Razvan Simion a dezvaluit care e motivul pentru care va lipsi saptamana viitoare din paltoul de la „‘Neatza cu Razvan si Dani”, colegul sau de prezentare i-a spus ca au aparut in presa. Astfel, Dani Otil a continuat sirul dezvaluirilor si a subliniat ca a fost sunat de un prieten sa plece in vacanta inainte ca Razvan Simion sa faca acest anunt.

“Radu pe mine m-a sunat primul ca sa plec, dar eu am zis ca nu, stau cu colegii mei”, a spus Dani Otil in cadrul matinalului.

“Pe care nu ii suporti (n.r.: colegi)”, a reactionat Razvan Simion.

“Intepaturile” dintre cei doi au stranit hohote de ras in platoul emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani” si au continuat pe toata durata editiei. De exemplu, la un moment dat, Dani Otil l-a intrebat pe bunul sau prieten daca si-a facut bagajele si si-a luat: “hainele de milionar in mizerie”.

“Ti-ai pus hainele alea de milionar in mizerie? Sa iti iei tricouri uni, fara scrisuri, pantaloni scurti”, l-a sfatuit Dani Otil pe Razvan Simion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img