vineri, 29 martie, 2024

Daniel Dragomir lanseaza acuzatii BOMBA la adresa lui Kovesi: “A fost CITATA, dar nu s-a prezentat”

Distribuie:

Publicat:

In ultimile ore, apar dezvaluiri tot mai socante despre sefa DNALaura Codruta Kovesi. Desi aceasta cheama la audieri persoane de 90 de ani, directia pe care o conduce suna copiii persoanelor anchetate, lipsa de bun simt si sfidarea pe care o arata Laura Codruta Kovesi nu inceteaza sa ne uimeasca. Intr-o interventie telefonica, Daniel Dragomir, face dezvaluiri bomba.

“Dupa ce am vazut la televizor faptul ca DNA cheama oameni de 90 de ani pentru declaratii, va pot spune faptul ca, astazi, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, desi era citata in dosarul Black Cube, in calitate de martor, nu ne-a bucurat cu prezanta. Este inadmisibil ca acesta persoana sa sfideze toate institutiile statului.” a declarat fostul ofiter SRI.

Daniel Dragomir a mai spus ca, desi Kovesi spune ca are detalii despre implicarea sa in dosarul Black Cube, sefa DNA refuza sa se prezinte la audieri.
“Inca din 10 martie 2017 am cerut audierea martorei Laura Codruta Kovesi care a declarat public, pe la toate televiziunile culoarului media, ca stie cine a platit milioane de euro la BlackCube. Daca stie, sa iasa sa spuna… Credeti ca a fost audiata pana acum? Nu. Are alergie la audieri.  Dar controlul meu judiciar este foarte important pentru tara. Singurul din dosar care are vreo masura preventiva.  Stau de peste un an cu anatema acestui dosar de doi bani. Astept clasare si scuze sau trimitere in judecata. Haideti sa ne judecam, public, sa vada toata lumea mizeria din acest dosar. “ a scris, ieri, pe blog Daniel Dragomir.

Stire in curs de actualizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img