joi, 28 martie, 2024

Darren Cahill este surprins de victoria lui Rafael Nadal: ‘Inca imi este greu sa inteleg cum un jucator a reusit sa castige de 12 ori acelasi Grand Slam’

Distribuie:

Publicat:

Rafael Nadal a intrat în istoria tenisului mondial prin reuşita sa spectaculoasă. Duminică, 9 iunie, s-a impus din nou în finala de la Roland Garros şi a ajuns la al 12-lea titlu câştigat la turneul de Grand Slam din Paris.

Iubitorii, dar şi oamenii din "sportul alb" nu au rămas indiferenţi în faţa jucătorului din Spania. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, cunoscut pentru comentariile lui pe conturile de socializare, a oferit o nouă părere, de data această despre campionul Franţei, relatează Mediafax.

"Dimineaţa de după şi încă îmi este greu să înţeleg cum un jucător a reuşit să câştige de 12 ori acelaşi Grand Slam. Nu vom mai vedea acest lucru vreodată şi spun asta de 3 ani. Felicitări Rafa. Au dat peste cap matriţa când te-au creat. Dominic, efort superb. Va veni şi timpul tău", este mesajul pe care l-a scris Darren Cahill pe contul lui de Twitter.

Rafael Nadal a încheiat în lacrimi finala jucată în faţa sportivului din Austria, Dominic Thiem, pe care l-a învins în patru seturi după trei ore şi patru minute de joc, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

E ceva deosebit. Mi-e greu să explic. E un vis. Mi-aduc aminte când am jucat aici prima oară, în 2005, nu-mi imaginam că voi reuşi aşa ceva, să câştig turneul şi în 2019”, a spus sportivul iberic, la interviul oferit pe teren, imediat după finală.

Pentru Nadal, acesta este al 18-lea trofeu de Grand Slam al carierei. Roger Federer conduce clasamentul cu 20 de titluri, în timp ce, pe locul trei, se află Novak Djokovic. Sârbul a câştigat 15 trofee de Grand Slam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img